Un bărbat intrat într-o depăşire a produs un accident mortal. Tragedie a avut loc pe Drumul Naţional 76 Deva - Brad, în localitatea Şoimuş.


Tragedia a avut loc, vineri după-amiaza, pe Drumul Naţional 76, în localitatea Şoimuş. „Pompierii Detaşamentului Deva cu o autospecială mixtă, o descarcerare grea, o ambulanţă SMURD şi o autospecială de primă intervenţie şi comandă au ajuns în căteva minute la locul impactului dintre un autoturism Trabant şi o autoutilitară. În autoturism cei 13 pompieri implicaţi în operaţiune au găsit un bărbat, în vârstă de 35 de ani, care prezenta traumatisme incompatibile cu viaţa. Bătbatul a fost declarat decedat de echipajul cu medic al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Hunedoara”, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Huendoara, potrivit Adevărul.

Pompierii au acordat îngrijiri medicale şoferului autoutilitarei, ce avea răni uşoare, şi l-au transportat conştient şi cooperant la Unitatea de Primiri Urgenţe Deva. „Din primele cercetări, se pare că un bărbat în vârstă de 38 de ani, din municipiul Deva, care conducea un autoturism din direcţia Brad spre Deva, a pătruns pe contrasens şi a intrat în impact frontal cu un autoturism, care circula din sens opus, fiind condus de un bărbat în vârstă de 40 de ani. În urma impactului a rezultat decesul conducătorul auto de 38 de ani şi rănirea uşoară a unui pasager din autovehiculul de condus de bărbatul de 40 de ani”, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Hunedoara.

 

Citește mai multe despre acest subiect accesând Adevărul 

 
 
Loading...