Depăşirea fatală făcută de un poliţist cu Trabantul. Bărbatul a murit într-un accident rutier violent pe DN 76

Ultima actualizare:

    Accident grav în Hunedoara rezultat ]n urma unei depășiri riscante Sursă foto: ISU Hunedoara
Accident grav în Hunedoara rezultat ]n urma unei depășiri riscante Sursă foto: ISU Hunedoara

Un bărbat intrat într-o depăşire a produs un accident mortal. Tragedie a avut loc pe Drumul Naţional 76 Deva - Brad, în localitatea Şoimuş.

Tragedia a avut loc, vineri după-amiaza, pe Drumul Naţional 76, în localitatea Şoimuş. „Pompierii Detaşamentului Deva cu o autospecială mixtă, o descarcerare grea, o ambulanţă SMURD şi o autospecială de primă intervenţie şi comandă au ajuns în căteva minute la locul impactului dintre un autoturism Trabant şi o autoutilitară. În autoturism cei 13 pompieri implicaţi în operaţiune au găsit un bărbat, în vârstă de 35 de ani, care prezenta traumatisme incompatibile cu viaţa. Bătbatul a fost declarat decedat de echipajul cu medic al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Hunedoara”, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Huendoara, potrivit Adevărul.

Pompierii au acordat îngrijiri medicale şoferului autoutilitarei, ce avea răni uşoare, şi l-au transportat conştient şi cooperant la Unitatea de Primiri Urgenţe Deva. „Din primele cercetări, se pare că un bărbat în vârstă de 38 de ani, din municipiul Deva, care conducea un autoturism din direcţia Brad spre Deva, a pătruns pe contrasens şi a intrat în impact frontal cu un autoturism, care circula din sens opus, fiind condus de un bărbat în vârstă de 40 de ani. În urma impactului a rezultat decesul conducătorul auto de 38 de ani şi rănirea uşoară a unui pasager din autovehiculul de condus de bărbatul de 40 de ani”, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Citește mai multe despre acest subiect accesând Adevărul 

image
image
image
image
image
image
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net