Depravare într-o şcoală din România! O elevă de 16 ani face striptease în clasă - VIDEO

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

O elevă de la un liceu din România a fost filmată de un coleg în timp ce făcea striptease, în sala de clasă. Clipul filmat cu telefonul mobil a fost postat pe internet, vineri.

Cel care a postat filmuleţul susţine că eleva are 16 ani şi că este de la un liceu din Oradea. Îndrumată de „regizorul” care filmează cu telefonul mobil, fata s-a dezbrăcat de bluză şi îşi lasă pantalonii cât mai jos, arătându-şi fundul. În imagini se poate observa că mai sunt şi alţi elevi în clasă.

simeon stalpnicul png

Nu este primul incident de acest fel din învăţământul românesc. În urmă cu doi ani, două eleve de la Colegiul ,,Mihai Băcescu” din Fălticeni au făcut striptease în clasă, fiind filmate de alte trei fete. Ele au fost amendate cu 500 de lei pentru săvârşirea în public de fapte şi gesturi obscene. Cele două fete care au dansat şi celelalte trei care au filmat au primit nota trei la purtare, dar şi preaviz de exmatriculare.Dacă ştii unde s-a petrecut acest incident şi îi recunoşti pe cei implicaţi, lasă un mesaj mai jos, la secţiunea de comentarii!

Vezi VIDEO mai jos! (ATENŢIE, IMAGINI INTERZISE MINORILOR!)

image
image
image
image
image
image
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net