Deputat filmat de curva cu care se distra?

Ultima actualizare:

    Ionel Arsene (Foto: mesagerulneamt.ro)
Ionel Arsene (Foto: mesagerulneamt.ro)

Stresantă e viaţa de parlamentar! După o săptămână de muncă grea la Palat, deputaţii se recreează care cum apucă. Preşedintele PSD Neamţ, Ionel Arsene (42 de ani), a găsit o metodă inedită: merge la curve! Ce zice oare nevasta?

"E un trucaj. Unii dintre adversarii mei politici, din disperare, au ajuns să folosească trucaje video în încercarea de a-mi păta imaginea publică. Doresc să le transmit un mesaj foarte clar: nu mă voi lăsa intimidat de nimeni!", s-a dezvinovăţit ieri deputatul Ionel Arsene, la o zi după ce un filmuleţ cu el gol în patul unei prostituate a apărut pe un post local din Neamţ. Înregistrarea compromiţătoare a fost difuzată joi seară de postul de televiziune EST TV Neamţ şi preluată ulterior în ediţia electronică a săptămânalului Mesagerul de Neamţ, sub titlul: „Deputatul Arsene, vedetă într-un film porno. Interzis copiilor sub 18 ani !".

Politicianul apare dezbrăcat în pat cu o prostituată

Ionel Arsene (Foto: mesagerulneamt.ro)
Ionel Arsene (Foto: mesagerulneamt.ro)

Filmul este incredibil şi arată un bărbat care, mai întâi, dă sfaturi de viaţă fetei cu care este surprins în scene intime, o trimite, ca un bun ales al poporului, la şcoală, ca să nu se rateze, abia apoi o bagă în pat.

Dacă filmul este real, atunci Ionel Arsene de pe film pare departe de Ionel Arsene care se pozează la sfinţiri, la tăieri de panglici, la oferit cadouri copiilor şi, în general, la tot ce înseamnă implicare în viaţa comunităţii, ca un  bun familist. Parlamentarul are o soţie şi un copil, despre care vorbeşte chiar el în comunicatul dat publicităţii ieri: "Sunt soţul unei femei minunate şi tatăl unui copil extraordinar. Regret profund că numele meu a fost implicat într-o asemenea acţiune calomnioasă. Timpul petrecut în politică m-a învăţat că te poţi aştepta la orice, dar familia nu trebuie să sufere din cauza celor fără onoare şi ruşine care au putut gândi un asemenea atac la adresa mea".

Sex pe canapeaua lui Crin Antonescu

simeon stalpnicul png

O înregistrare telefonică, care a circulat pe Internet în 2010, a declanşat un scandal sexual în PNL. Protagoniştii erau Mihai Bălăşescu, secretar general adjunct al PNL, şi o fostă iubită de a sa. El recunoaştea în timpul convorbirii că a făcut sex cu una dintre amantele sale chiar în biroul lui Crin Antonescu, preşedintele PNL.

simeon stalpnicul png

Paul Păcuraru, dezbrăcat în faţa webcam-ului

În mai 2009, apărea un fil­mu­leţ ce-l avea ca personaj principal pe fostul ministru al muncii, Paul Păcuraru, în timp ce se masturba în faţa unei camere web. El a spus că o parte din imagini sunt o făcătură şi că ar fi fost şantajat de doi tineri, care i-au cerut câteva zeci de mii de euro pentru a nu difuza imaginile.

simeon stalpnicul png

Ana Birchall, acuzată de sex oral în maşină

În septembrie 2008, a fost publicat pe un blog, un film obscen în care se sugera că Ana Birchall ar fi fost protagonsita unor scene de sex oral. Ulterior, politicianul a prezentat o expertiză potrivit căreia persoana care apare în imagini nu poate fi identificată. În urma poveştii, ea nu a mai candidat pentru Parlament.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fumat , alcool, jpg
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net