Deputatul Emanuel Ungureanu reclamă pericol de incendiu la un spital suport Covid din Târgu Mureş

Ultima actualizare:

    foto INQUAM Octav Ganea
foto INQUAM Octav Ganea

Deputatul Emanuel Ungureanu reclamă, luni, pericol de incendiu la un spital suport Covid din Târgu Mureş, unde tuburile de oxigen sprijină pereţii clădirii. Deputatul, aflat în drum spre Bucureşti, afirmă că a primit o sesizare şi s-a oprit să verifice despre ce este vorba şi a cerut intervenţia Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă.

”ATENŢIE! Pericol de incendiu! Acesta este un Spital suport Covid-19 din Târgu-Mureş. Am primit astăzi sesizări că tuburile de oxigen sprijină pereţii Clinicii de Boli Infecţioase II. În drum spre Bucureşti am oprit să văd dacă este adevărat”, a scris, luni, pe FAcebok, Emanue Ungureanu, distribuend un material video în care se văd tuburile de oxigen.

Acesta a cerut intervenţia DSU.

”Rog DSU şi Conducerea Spitalului Judeţean Mureş condusă de un pesedist pe nume Gârbovan să îndepărteze pericolul şi să depoziteze corect tuburile de oxigen. Riscul de incendiu este uriaş”, a mai scris Ungureanu.

image
image
image
image
image
image
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net