Deputatul Florin Roman, gafă monumentală în Parlament: „Cu ajutorul bunului Dumnezeu, să avem cât mai multe victime!”. Vezi aici înregistrarea!

Ultima actualizare:

    Deputatul PNL Florin Roman a scăpat porumbelul pe gurăSursa foto: Facebook
Deputatul PNL Florin Roman a scăpat porumbelul pe gurăSursa foto: Facebook

Florin Roman, liderul deputaților PNL, a făcu zilele trecute o gafă care nu a putut trece neobservată. El a declarat de la tribuna parlamentului în contextul pandemiei de Covid-19 și adresându-se lui Raed arafat că „ cu ajutorul dumneavoastră și al bunului Dumnezeu, să avem cât mai multe victime”.

„Mă bucur, domnule Arafat, că ați ajuns la o înțelegere cu colegii dumneavoastră de minister și sper ca după ce această lege va fi promulgată în Monitorul Oficial să și vedem în județe că se întâmplă ceea ce v-ați propus prin acest proiect de lege și practic, cu ajutorul dumneavoastră și al bunului Dumnezeu, să avem cât mai multe victime”, a declarat Florin Roman, liderul deputaților PNL. Declarația a fost făcută în timpul dezbaterii unui proiect de lege pe tema situaţiilor de urgenţă, promovat de Raed Arafat. 

Cine este Florin Roman

Florin Roman s-a născut în 1974, iar potrivit CV-ului său, din 1997 până în 2005 a lucrat în mass-media, în cadrul unei agenții de presă. Mai exact, a fost șef de secție și s-a ocupat cu culegerea și redactarea materialelor de presă. A lucrat apoi la Autoritatea Națională de Reglementare în Domeniul Gazelor Naturale unde a ocupat funcția de consilier la cabinetul Președintelui. A urmat apoi numirea sa ca membru în Consiliului de Administrație la Eon Distribuție, iar apoi a fost membru în Consiliul de Administrație la Electrica Serv. Au urmat alte posturi - aceeași funcție - la CEC, SC Automobile România, SC Daewoo România, Eximbank. Din 2012 până în prezent este vicepreședinte în cadrul consiliului Județean Alba. 

Află mai multe despre Florin Roman din adevarul.ro!

CITEȘTE ȘI: Deputatul care intră în greva foamei și doarme în fața biroului lui Dragnea

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
sofer pexels jpg
napoleon foto profimedia
cafea boabe premium edream jpg
Taxe impozite calculator FOTO Shutterstock
Cuplu de romani spania Captura Antena 3 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net