Detalii incredibile despre trecutul primarului-spion Nichita. Şi-a bătut o altă amantă?

Ultima actualizare:

    Gheorghe Nichita, primar al Iaşiului de 12 ani, se află sub control judiciar, deoarece a folosit Poliţia Locală pentru a-şi supraveghea amanta, angajată a primăriei de opt aniFoto Click!
Gheorghe Nichita, primar al Iaşiului de 12 ani, se află sub control judiciar, deoarece a folosit Poliţia Locală pentru a-şi supraveghea amanta, angajată a primăriei de opt aniFoto Click!

Violenţa domestică nu este se pare ceva necunoscut pentru edilul Iaşului, Gheorghe Nichita. Mihai Cozma, fost ofiţer de Securitate şi fost colonel în cadrul DGIPI (Departamentul de Informaţii şi Protecţie Internă al Ministerului de Interne, fostul "Doi şi-un sfert"), un om cunoscut în comunitatea de informaţii din România, a povestit că istoria violenţelor domestice datează încă de la începutul anilor `90.

Cozma a afirmat că a fost martorul unui episod de violenţă extremă provocat de Gheorghe Nichita în vremea în care acesta ocupa funcţia de director general al RAJAC (fosta denumire a regiei de apă şi canalizare din Iaşi), vorbind despre una dintre relaţiile extraconjugale ale baronului PSD. "Persoana respectivă era o femeie deşteaptă, frumoasă şi cu funcţie. În ‘98-’99, s-a complicat cu primarul Nichita. Şi de-acolo, s-a complicat şi mai tare, s-a lăsat cu bătaie până la urmă. Dar nu numai pe ea, a bătut-o şi pe nevasta lui: o dată i-a dat cu un lemn între ochi, o dată cu bărdiţa de tocat carne, în Parcul Copou. Că femeia aflase despre această relaţie neoficială. M-a sunat pe mine să vin s-o salvez, că nu putea să iasă din maşină, o aştepta într-o benzinărie din Păcurari. În ’99 se întâmpla asta", a afirmat Mihai Cozma în cadrul unei emisiuni difuzate la postul local de televiziune Tele M.

Fostul ofiţer a mai afirmat cu aceeaşi ocazie că are informaţii şi despre alte femei din trecutul actualului primar de Iaşi care au avut parte de tratamente similare. În plus, Mihai Cozma susţine că detectivul particular tocmit s-o urmărească pe Adina Samson, femeia pe care Nichita a hărţuit-o, bătut-o şi a ameninţat-o cu moartea, a fost plătit, de fapt, în baza unui contract încheiat cu Ştefan Avîrvarei, adjunctul Poliţiei Locale Iaşi, unul dintre angajaţii din sistemul public care au participat activ la acţiunile de filaj. În cadrul aceleiaşi emisiuni, a vorbit şi Dragomir Tomaşeschi, fost prefect de Iaşi, avocat al Adinei Samson în acest moment. Potrivit acestuia, arhiva referitoare la cazul Nichita pe care i-a predat-o clienta sa conţine informaţii grave, care vor fi relevate în întregime cu ocazia acţiunii în justiţie pe care o pregătesc în acest moment. "Printre altele, există o fotografie în care Nichita mângâie cămila în Israel. Au fost împreună la Ierusalim, unde Nichita s-a jurat în faţa Adinei Samson, cu mâna pe Sfântul Mormânt, că n-o urmăreşte cu Poliţia Locală. Mai există un SMS, pe care i l-a trimis Nichita, în care-i promite că o face şefa Poliţiei Locale“, a spus Tomaşeshi.

Fostul ofiţer DGIPI a făcut dezvăluiri în cadrul emisiunii de la postul tv din Iaşi
Fostul ofiţer DGIPI a făcut dezvăluiri în cadrul emisiunii de la postul tv din Iaşi

Citiţi articolul integral pe adevarul.ro.

image
image
image
image
image
image
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net