Detalii sfâşietoare în cazul sportivului ucis de interlopi. A murit sub ochii soţiei şi copilului

Ultima actualizare:

    Cristi Gălbenuşe şi soţia sa
Cristi Gălbenuşe şi soţia sa

Cristi Gălbenuşe, boxerul de performanţă care a murit la 24 de ani după ce a fost înjunghiat mortal, era proaspăt căsătorit şi de o lună devenise tătic.

El a murit după ce a fost chemat să intervină într-un scandal provocat de ţigani şi a fost înjunghiat mortal, sâmbătă dimineaţă, într-un club din Slatina.

Vasile Gălbenuşe, tatăl său, a povestit, cu lacrimi în ochi, că fiul său a fost ucis chiar sub ochii soţiei, cu care avea un bebeluş. Bărbatul a fost anunţat prin telefon că Cristi fusese atacat şi a sosit la locul crimei sperând că îl va găsi în viaţă, dar nu a putut decât să asiste neputincios la manevrele de resuscitare, în timp ce simţea cum copilul îi moare în braţe. Tatăl sportivului susţine că de fapt fiul său era urmărit de mai multă vreme de clanul de ţigani.

Mai mult, Vasile Gălbenuşe este convins că totul a fost premeditat şi că fiul lui a fost asasinat.

Adunaţi în faţa morgii de la Spitalul Judeţean din Slatina, zeci de prieteni şi rude ai lui Cristi Gălbenuşe digeră cu greu cele petrecute. Tatăl său a reuşit să găsească puterea să discute cu reporterii România TV şi a povestit că fiul său a fost înjunghiat direct în inimă şi a murit aproape instantaneu.

"Am fost anunţat la telefon veniţi repede că l-au omorât nişte ţigani pe Cristi. Când am ajuns, el era deja mort, avea tăieturi la inimă, pe faţă, pe spate... Au lăsat copilul cu soacra lui Cristi şi s-a dus cu soţia la terasă să bea un suc. Ăştia l-au căutat şi au găsit motivul. A fost premeditat totul, ăştia s-au înarmat, au căutat să declanşeze un conflict şi mi-au omorât copilul. L-au omorât sub ochii soţiei lui", a povestit Vasile Gălbenuşe, care pare împietrit de durere şi nu vrea decât ca fiului său să i se facă dreptate, potrivit RomaniaTV.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net