Un preot care îl cunoaște pe episcopul de Huși Corneliu Bârlădeanu, acuzat că a întreținut relații sexuale cu elevi de la seminar, a făcut, la Antena 3, dezvăluiri cutremurătoare despre acesta. Evident, totul sub protecția anonimatului. Iată ce spune!


Potrivit preotului respectiv, superiorii episcopului de Huși ar ști ce înclinații sexuale are acesta, inclusiv despre faptul că se culca cu elevii săi.

Preotul anonym a mai povestit, la Antena 3, cum îi ademenea Bârlădeanu pe elevii cu care voia să aibă relații sexual.

„Lucra profesionist. Îi urmărea de când intrau la seminar, căuta să vadă care sunt din familii cu venituri mai mici. Aparent, spunea că el are probleme și că nu poate să-și care geanta. Căuta din anul I de seminar copii săraci și spunea că îi ajută și îi ia să stea la el în palatul episcopal, ca să nu mai plătească chiria și masa la cantină. Cu timpul, dezvolta această relație murdară”, a declarat, pentru Antena 3, preotul.

„Se știa despre apucăturile lui Corneliu de când eram colegi la școală. Se lăuda cu relațiile pe care le are în lumea monahală. Se tergiversează ancheta, pentru că sunt foarte mulți. Va fi ca un joc de domino. Dacă pică Corneliu, vor pica și alții”, a mai spus el.

Loading...