Deţinutul evadat de la Penitenciarul Focşani a fost prins! Bărbatul, găsit la o stână

Ultima actualizare:

    Ciobotaru a violat şi omorât, în ianuarie 2005, o femeie de 73 de ani Foto: IPJ Vrancea
Ciobotaru a violat şi omorât, în ianuarie 2005, o femeie de 73 de ani Foto: IPJ Vrancea

Deţinutul condamnat pentru omor evadat de la punctul de lucru Goleşti a fost prins la o stână. La căutări au participat politisti, jandarmi, angajaţi ai Penitenciarului Focşani.

IPJ Vrancea a anunțat că bărbatul evadat din Penitenciarul Focşani a fost identificat şi prins poliţişti, relatează news.ro. Acesta a fost identificat şi prins pe raza comunei Poiana Cristei, unde se ascundea la o stână, într-o zonă împădurită, greu accesibilă. Politistii au  fost sesizaţi prin 112 de către o femeie din localitatea Poiana Cristei, că ar fi fost agresată in locuinţa sa de către un bărbat necunoscut, care i-a sustras suma de 180 lei şi a fugit.

Ciobotaru Vasilică, închis pentru omor calificat

Poliţiştii au fost informaţi, vineri, în jurul orei 14.30, de către personalul din cadrul Penitenciarului Focşani că de la punctul de lucru Goleşti a evadat un deţinut.

Conform datelor puse la dispoziţie de Penitenciarul Focşani este vorba despre Ciobotaru Vasilică de 38 ani din comuna Bogheşti, judeţul Vrancea, recidivist, care executa o pedeapsă privativă de libertate pentru săvârşirea unei infracţiuni de omor calificat. Ciobotaru a violat şi omorât, în ianuarie 2005, o femeie de 73 de ani din comuna Bogheşti, sat Bicheşti. 

Parteneri

image
image
image
image
image
image
ungaria romania colaj pexels jpg
Gustav Klimt Immersive Experience Gold in Motion 2 jpg
cafea jpg
renovare apartament jpg
WhatsApp Image 2024 04 24 at 10 52 03 jpeg
bucuria 1536x1024 jpg
atena praf saharian jpg
orhidee jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net