Deţinutul Gigi Becali juca table cu directoarea de la Jilava

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Sindicaliştii şi şefii din Administraţia Naţională a Penitenciarelor sunt în conflict deschis cu Gigi Becali. Motivul ar fi o permisie refuzată vărului acestuia, Victor Becali, urmată de ameninţări. Scandalul s-a lăsat cu plângeri penale, dezvăluiri şi jigniri.

Afaceristul Gigi Becali avea un statut special în perioada în care era deţinut la Jilava, scrie adevarul.ro. Potrivit propriilor mărturii, el a jucat table cu directoarea penitenciarului Jilava. „Am jucat table cu ea în puşcărie. Am martori mai mulţi deţinuţi. A vrut să mă ţină la Jilava, când m-a mutat la Poarta Albă, că ne plimbăm noi cu şareta. Eu cu ea”, a descris o scenă aproape ireală Gigi Becali.

Reacţia lui Becali a venit marţi după ce Federaţia Sindicatelor din Administraţia Naţională a Penitenciarelor (FSANP) a solicitat conducerii Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor (ANP) să ia măsuri ca urmare a ameninţărilor pe care Becali a recunoscut public că le-a adresat directorului Penitenciarului Jilava. „A afirmat cât se poate de explicit că i-a transmis o serie de mesaje de ameninţare directorului Penitenciarului Jilava pe motiv că acesta nu a aprobat o nouă învoire pentru vărul său, încă deţinut, Victor Becali”, susţin oficialii FSANP.

Sindicaliştii susţin că se impune sesizarea instanţei de executare a pedepsei privative de libertate în legătura cu revocarea eliberării condiţionate. În plus, FSANP arată că ar trebui deschisă chiar şi o anchetă penală, pentru infracţiunea de ultraj în formă calificată, „fostul deţinut Gheorghe Becali fiind cunoscut pentru comandarea unor acţiuni de tip mafiot (sechestrare de persoane)”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net