Dezvăluiri despre fiica lui Gheorghe Dincă. Le-ar fi făcut rost de fete unor afaceriști italieni

Ultima actualizare:

    Daniela Dincă l-a cucerit pe Giorgio Albiero pe vremea când lucra ca menajeră în Italiafoto: colaj
Daniela Dincă l-a cucerit pe Giorgio Albiero pe vremea când lucra ca menajeră în Italiafoto: colaj

În vreme ce autoritățile lasă impresia că au intrat în impas și că nu știu d eunde să apuce cazul crimelor din Caracal, apar tot mai multe informații despre familia presupusului criminal, Gheorghe Dincă. Un om de afaceri din Arad a declarat pentru Adevărul că partenerii să de afaceri italieni sunt dispuși să depună mărturie în fața anchetatorilor cum fiica lui Dincă șe promitea să le facă rost de fete.

Nicolae Cilan, din Arad, fost angajat şi partener de afaceri al italianului cu care fiica lui Gheorghe Dincă a avut o relaţie de concubinaj, susţine că o ştie bine pe femeie, care le-a spus partenerilor săi de afaceri italieni că, dacă vor, le poate face rost de fete.

Nicolae Cilan susţine că partenerii lui din Italia sunt gata să depună mărturie în faţa autorităţilor în acest sens. Daniela, fiica lui Gheorghe Dincă, a fost cercetată pentru furt după ce a delapidat farmacia veterinară din Timişoara în care lucra, apoi a plecat în Italia, unde a avut grijă de o bătrână, l-a cucerit pe fratele acesteia, un prosper om de afaceri italian.

Daniela s-a întors în România, şi-a rezolvat problema dosarului penal pentru furt, iar după moartea italianului care cumpărase un domeniu de vânătoare şi peste 2.500 de hectare de teren, femeia a preluat afacerea.

Daniela, dosar penal pentru că a delapidat o farmacie din Timișoara

Nicolae Cilan face afaceri cu aparate de cafea și susţine că a ajuns să o cunoască foarte bine pe fiica lui Gheorghe Dincă, prin intermediul partenerului său de afaceri italian, Giorgio Albiero. Concret, Nicolae Cilan susţine că Vittorio Golo şi Francesco Velar, doi italieni cu care el făcea afaceri, l-au adus pe Giorgio Albiero, un prosper om de afaceri italian, în România pentru a investi în achiziţia de terenuri agricole.

„Eu pe Daniela am cunoscut-o la Albiero acasă, în Italia, la hala unde avea el distribuitoarele astea de cafea. Domnul Albiero m-a rugat să o ajut că avea un dosar penal la Timişoara pentru furt. Furase banii de la o farmacie veterinară la care lucrase în Timişoara. Au venit în România, le-am prezentat un avocat care le-a explicat că trebuie achitat prejudiciul. Era undeva între 10.000 şi 18.000 de lei nu mai ştiu exact. S-au înţeles cu acel patron de farmacie, care şi-a retras plângerea. Probabil l-au motivat serios”, a declarat Cilan, pentru „Adevărul”.

Italienii sunt gata să depună mărturie

După rezolvarea dosarului penal, susţine arădeanul, Albiero a început să îi acorde tot mai multă încredere Danielei Dincă. Cilan susţine că fiica lui Gheorghe Dincă a ajuns administrator al domeniului de vânătoare Artemis Montana, postură din care se ocupa să le livreze fete italienilor care veneau la vânătoare pe domeniul din judeţul Arad. Nicolae Cilan susţine că partenerii săi de afaceri italieni, Vittorio Golo şi Francesco Velar, sunt dispuşi să depună mărturie în faţa autorităţilor şi să arate că Daniela a spus că, dacă au nevoie, poate să le facă rost de fete.„Mi-au spus asociaţii mei că Daniela le-a propus ca dacă au nevoie de ceva să apeleze tot timpul cu încredere că le găseşte tot ce le trebuie. Chiar am discutat problema cu ei şi mi-au spus că sută la sută vor să depună mărturie. Unul dintre asociaţi mi-a confirmat că în ultimul timp a văzut-o cu fete tinere prin Italia. Nu ştiu în ce scop. Am auzit şi mi s-a confirmat că la diverşi italieni care veneau la vânătoare (n.r. în judeţul Arad) li se aduceau fete. Vă spun sincer. Italienii când vin în România vin să facă afaceri şi la fete”, a declarat Nicolae Cilan pentru „Adevărul”.

Citește și:

Cel mai bun prieten al lui Gheorghe Dincă: ”Miercuri la 10.30 a băgat-o pe Alexandra în casă”

Crimele din Caracal. Reacția familiei lui Gheorghe Dincă: ”A fost un tată exemplar”

Crimele din Caracal. Ce spune bărbatul a cărui carte de vizită a găsit-o Alexandra Măceşanu în casa ororilor

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net