Dezvăluiri despre scandalul din Vaslui, unde un adolescent de 17 ani l-a înjunghiat pe altul de 15 ani. Totul a pornit de la o fată

Ultima actualizare:

    Adolescentul cuțitar a fost arestat preventiv pentru 30 de zileFoto: monitorulbt.ro
Adolescentul cuțitar a fost arestat preventiv pentru 30 de zileFoto: monitorulbt.ro

Noi amănunte despre mobilul înjunghierii unui adolescent de 15 ani din orașul botoșănean Săveni de către un coleg de 17 ani. Ei bine totul a pornit de la o fată care l-a părăsit pe agresor pentru victimă. Victima a fost înjunghiată de cinci ore în mai multe părți ale corpului și se zbate între viață și moarte la Spitalul Județean de Pediatrie din Botoșani.

Agresorul și victima iubeau amândoi aceeași fată. Domnișoara care a putut stârni o asemenea pasiune încât s-a ajuns la tentativă de omor are tot 15 ani ca și victima. Potrivit monitorulbt.ro, toți trei învaţă la Liceul „Dr. Ciucă” din Săveni. Mama agresorului a povestit la poliție că băiatul ei era foarte supărat de când a fost părăsit de adolescentă pentru colegul mai mic și încerca să-și convingă fosta iubită să se întoarcă la el.”Ei au fost împreună vreo trei luni. Apoi ea l-a părăsit, iar la ceva timp a fost cu băiatul cel agresat. Copilul meu tot îi dădea ei mesaje şi îi spunea să se împace. Ea i-a zis noului ei iubit, iar el i-a scris fiului meu, apoi l-a sunat, să o lase în pace”, a povestit mama agresorului.

Mama agresorului spune că băiatul și-a înjunghiat victima de frică

Potrivit anchetei și mărturiilor mamei agresorului, cei doi adolescenți care își disputau aceeași fată și-au trimis timp de câteva zile mesaje reciproce de ameninţare. Miercuri la amiază, cei doi s-au întâlnit într-o parcare situată chiar în faţa liceului la care învaţă. Pe fondul ameninţărilor reciproce, băiatul de 17 ani a început să îl înjure pe adversarul său mai mic, iar la un moment dat a scos un cuţit din hanorac şi a început să îl lovească pe acesta cu cuţitul unde nimerea.”Băiatul înjunghiat îl ameninţa că o să vină cu mai mulţi băieţi să îl bată la şcoală. El a spus că atunci când s-au intersectat şi l-a înjurat i s-a părut că vin mai mulţi băieţi mari spre el şi credea că urmau să îl bată. A spus că atunci s-a speriat, a scos cuţitul şi l-a înjunghiat”, a mai declarat mama atacatorului.

Agresorul umbla tot tot timpul cu un cuțit la el

Șocată de cele întâmplate, mama suspectului de tentativă de omor a recunoscut că băiatul ei nu se despărțea niciodată de acel cuţit pentru că obişnuia să cioplească lemne sau crengi, lama fiind una nu foarte mare. După ce și-a înjunghiat victima de mai multe ori, agresorul a fugit, lăsându-și rivalul într-o baltă de sânge. Cum evenimentul s-a petrecut într-o zonă intens circulată, mai mulţi trecători au văzut copilul căzut şi i-au sărit în ajutor. A fost apelat serviciul 112, iar la faţa locului a sosit o ambulanţă, care l-a transportat pe copil la Secţia din Săveni, după care la Spitalul de Pediatrie Botoşani.

Diagnosticul pus adolescentului înjunghiat de medici

”Pacientul a ajuns în Urgenţe prezentând multiple plăgi tăiate în regiunea scapulară, hemitorace stâng, creastă iliacă superioară stângă, coapsă stângă, precum şi pneumotorax. Este internat în stare gravă în secţia de reanimare”, a precizat pentru monitorulbt.ro, Ioan Asaftei, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU).

Adolescentul cuțitar este anchetat pentru tentativă de omor

La scurt timp după apelul la 112, poliţiştii l-au identificat pe agresor. Acesta a fost imediat reţinut, fără a opune rezistenţă în vreun fel. ”Tânărul de 17 ani este elev la acelaşi liceu cu victima şi a fost imediat identificat de poliţişti. În continuare se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de tentativă la omor, urmând a se stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs fapta”, a precizat Delia Nenişcu, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoşani. Tânărul cuțitar a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Citiți și

Incident șocant în București. Adolescent bătut și stropit cu adeziv de oamenii străzii

Caz șocant în Alba Iulia! Doi adolescenți beți au omorât în bătaie un bătrân

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cuplu de romani spania Captura Antena 3 jpg
titanic adobestock jpg
plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
seva mesteacan
profit record banci jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net