Diana Şoşoacă, declarație controversată: ”Dacă Arafat se vaccinează, să ştiţi că ăla nu e acelaşi vaccin pe care ni-l aplică nouă!”

Ultima actualizare:

    Diana Şoşoacă este împotriva vaccinului anti-Covid, deși acesta nu este obligatoriuFoto: captură video Youtube
Diana Şoşoacă este împotriva vaccinului anti-Covid, deși acesta nu este obligatoriuFoto: captură video Youtube

Diana Şoşoacă, senatoare de Iași din partea partidului Aur, lansează în fiecare zi câte o nouă declarație controversată. Recent, ținta ei a fost secretarul de stat Raed Arafat. Într-un videoclip publicat pe 5 decembrie pe Youtube Diana Şoşoacă vorbește despre teorii conspiraționiste cu privire la vaccinul anti-Covid.

Diana Șoșoacă este o enciclopedie de teorii conspiraționiste, care mai de care mai absurde. Îmbrăcată de iarnă și cu o basma în cap, avocata s-a filmat pe o bancă, într-un parc, vorbind despre vaccinarea anti-Covid, fără a aduce însă dovezi faptice care să îi susțină teoriile.

"În momentul ăsta voi spune un adevăr în premieră naţională. Este un abator pentru români. Romexpo, Leţcani, Ana Aslan şi toate celelalte spitale modulare construite de ăştia şi spitalul ăla construit de nu ştiu ce mare hipermarket -toate astea sunt abatoare ale poporului român, pentru că acolo se va face vaccinarea forţată. De aceea sunt goale. Ne vor  lua pe sus", a afirmat Diana Șoșoacă, deși autorităţile au precizat deja că vaccinarea românilor va fi complet voluntară, așa cum este și în alte țări, de exemplu în Marea Britanie, unde deja a început vaccinarea.

"Domnule Iohannis, duci vitele la abator"

“Domnule Iohannis, hai că spun eu ce vrei să faci, ca să ştie tot poporul român. Dacă noi nu intrăm în Parlament, aveţi cuvântul meu de onoare, cred că va trebui să luptăm la baionetă cu ăştia. Pentru că ne vor lua pe sus. Deci toată legislaţia pe care ei vor să o pună acum în aplicare, este să ne facă. Ca la abator. Duci vitele la abator, la moarte. Gândiţi-vă, că deja nu mai e teoria conspiraţiei, deja la radio actualităţi şi la televiziuni, au apărut reprezentanţi ai autorităţilor române care au spus că vaccinaţi-vă, pentru că numai aşa veţi mai putea să vă duceţi să vizitaţi alte ţări străine, să vă faceţi vacanţele acolo.

Slavă Domnului că o mare parte a românilor nu-şi permit să se ducă în afară, că poate aşa nu-i pot condiţiona. Iar dacă veţi vedea vreodată că Iohannis cu Orban şi cu toţi ăştia se vaccinează, Arafat şi Tătaru, să ştiţi că ăla nu e acelaşi vaccin pe care ni-l aplică nouă!! Să fiţi foarte siguri!! Uite, vă spun eu. Şi vreau să văd şi eu laboratoare care vor face cercetare, dar pe bune. Unde este Institutul Cantacuzino? De ce credeţi voi că l-au desfiinţat? Da, când Institutul Cantacuzino, oamenii aceia integri vor face ei vaccinul, atunci poate mă mai gândesc. Noi suntem ţară experimentală a vaccinurilor. S-a semnat anul trecut, şi noi, şi Italia. Ne-au vândut ăştia ca pe nişte vite. Ascultaţi-mă ce vă spun: România în momentul ăsta este abator. Abator de oameni. S-a semnat anul trecut că noi suntem ţară experimentală pentru tratamente medicale şi vaccinuri. Păi, da, să se testeze să fie experiment domnul Iohannis, că şi-aşa este cel mai negru experiment al României. Sper să scăpăm odată de nemernicii ăştia. Nu se poate aşa ceva.”, a continuat senatoarea AUR.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
cafea boabe premium edream jpg
Taxe impozite calculator FOTO Shutterstock
Cuplu de romani spania Captura Antena 3 jpg
titanic adobestock jpg
plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net