Diana Șoșoacă a fost exclusă din Alianța pentru Unirea Românilor (AUR)

Ultima actualizare:

    Diana Șoșoacă a fost exclusă din AUR Sursă foto: Arhivă personală
Diana Șoșoacă a fost exclusă din AUR Sursă foto: Arhivă personală

Senatoarea Diana Şoşoacă a fost exclusă din Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR). Conducerea partidului a menționat care au fost factorii care au contribuit decisiv la această decizie. Potrivit acestora, faptul că Diana Șoșoacă a participat la o petrecere cu lăutari și a transmis totul live pe Faebook este un lucru incompatibil cu funcția ei de senator al României.

Propunerea fost făcută de Claudiu Tîrziu și Sorin Lavric pentru pozițiile adoptate de senatorul Diana Șoșoacă în interiorul AUR, dar și în exteriorul acestuia. Informația a fost confirmată la Antena 3 de deputatul AUR Dan Tănasă.

"Din păcate, vă confirm această informație. Nu pot să spun că este o veste foarte bună, însă, din păcate, doamna Șoșoacă nu a înțeles care sunt regulile jocului în momentul în care ești demnitar al statului român și este o decizie luată de către forurile de conducere ale partidului. Domnul Tîrziu, domnul Lavric i-au comunicat doamnei Șoșoacă anumite reguli de joc în cadrul Senatului, iar doamna Șoșoacă înțeleg că vrea să joace singură pe terenul dânsei", a spus Dan Tanasă, în exclusivitate, la "Decisiv".

Senatoarea Diana Șoșoacă a plecat din emisiunea lui Mihai Gâdea, după un schimb de replici

În urmă cu două săptămâni, Diana Șoșoacă a fost din nou protagonista unui episod controversat. În urma unui schimb tăios de replici cu Mihai Gâdea, în platoul emisiunii moderate de acesta, Diana Șoșoacă a decis să părăsească emisiunea fără să ofere vreo explicație. După dialogul în care s-au schimbat replici acide, MIhai Gâdea a decis să ia o pauză de publicitate. Însă, după revenirea în emisie, Diana Șoșoacă nu a mai fost prezentă în platou, iar producătorul emisiunii a anunțat că senatoarea a decis să părăsească emisiunea.

Citește și:

În ce scandaluri a fost implicată Diana Șoșoacă, avocata care a zis că dezgroapă toate cadavrele morților de Covid

VIDEO Senatoarea Diana Șoșoacă a plecat din emisiunea lui Mihai Gâdea, după un schimb de replici cu acesta: "Vă opresc și microfonul"

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
cafea boabe premium edream jpg
Taxe impozite calculator FOTO Shutterstock
Cuplu de romani spania Captura Antena 3 jpg
titanic adobestock jpg
plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net