Din excursie, la spital

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Şoferul microbuzului cu 19 de copii care s-a răsturnat marți seara (16 mai) pe autostrada A1 Sibiu - Orăştie a murit din cauza rănilor grave suferite. Mai mulți copii au fost răniţi uşor.

Şoferul microbuzului cu 19 de copii care s-a răsturnat marți seară (16 mai)pe autostrada A1 Sibiu - Orăştie a murit din cauza rănilor grave suferite, iar 12 dintre copii au fost răniţi uşor suferind zgârieturi, însă au fost transportaţi la un spital din Deva pentru a le fi evaluată starea de sănătate, scrie news.ro. Copiii erau în clasa întâi la o școală din Hunedoara și veneau de la Cluj dintr-o excursie în perioada ”Școala aștfel”.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Alba, Alina Marescu, a declarat pentru News.ro că şoferul microbuzului în vârstă de 53 de ani, care s-a răsturnat pe autostrada A1 Sibiu – Orăştie, în zona localităţii Vinţişoara, din judeţul Alba, a murit din cauza rănilor grave suferite.

Microbuzul care transporta 20 de copii s-a răsturnat, marţi după-amiază, pe autostrada A 1 Sebeş - Orăştieîn urma accidentului şoferul fiind rănit grav. Cauzele accidentului nu sunt cunoscute încă, dar mortorii spun că șoferului i s-a făcut rău și a vrut să tragă pe dreapta, dar a ajuns cu microbuzul răsturnat în șanț.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
sofer pexels jpg
napoleon foto profimedia
cafea boabe premium edream jpg
Taxe impozite calculator FOTO Shutterstock
Cuplu de romani spania Captura Antena 3 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net