Din nou ”cod portocaliu” de vreme rea. Va fi viscol până sâmbătă

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Vine sau nu primăvara? Românii zgribuliți vor să scape de iarna asta care nu se mai termină. Meteorologii au prelungit avertizările până sâmbătă.

”De Crăciun am tăiat porcul în tricou, iar de Paște tăiem mielul înfofoliți”, au început să glumească oamenii de la țară.

În loc să culegem ghiocei și toporași, suntem înfofoliți ca în miezul iernii. A fost deosebit de frig și astăzi (21 martie) și a nins în aproape toată țara. Meteorologii, tocmai au emis noi avertizări de vreme rea.

Astăzi (21 martie), la prânz, cele mai mari temperaturi au fost la Mangalia, 4 grade, și la Turnu Măgurele, 2 grade. În restul țării, s-au înregistrat valori negative, între minus 9 grade la Bistrița și 0 grade în sudul țării.

De astăzi (21 martie), ora 14.00, până joi (22 martie) ora 15, va fi vreme deosebit de rece, ninsori, polei. Joi (22 martie), de la ora 15.00, intră în vigoare o avertizare ”cod galben” de ninsori, frig și viscol. De pildă, în timpul nopții vor fi minus 10 grade la Cluj-Napoca, iar la prânz nu vor fi mai mult de 2 grade.

De joi (22 martie), de la ora 23, până vineri, la ora 15.00, va fi ”cod portocaliu” de vreme rea în sudul banatului și al Olteniei, în Muntenia și Dobrogea. În aceste zone, va ninge abundent, iar vântul puternic va viscoli zăpada.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
hipodrom baneasa jockeyclub1 jpg
supermarket jpeg
cruce pixabay jpg
parau peta1 jpg
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net