Directoarea înjunghiată la grădiniță a murit la spital

Ultima actualizare:

Șocant! Nicoleta Botan, directoarea unei grădinițe particulare din Sectorul 2 din București a fost înjunghiată de fostul soț, în jurul orelor prânzului.

UPDATE. Medicii de la Spitalul Floreasca au anunțat că Nicoleta Botan a murit.

Victima este în vârstă de 38 de ani și a fost lovită cu un cuțit de bărbat în zona toracelui, având două plăgi. Imediat după ce a săvârșit teribila faptă, individul a pus mâna pe telefon și a sunat la 112. Medicii sosiți la fața locului au găsit-o pe femeie în stop cardiorespirator. Ea a fost transportată de urgență la Spitalul Floreasca în stare foarte gravă, prognosticul medicilor fiind rezervat. Autorul nenorocirii a fost ridicat de polițiști și a fost dus pentru audieri la Secția 8 Poliție. Între timp, părinții copiilor de la grădiniță au fost chemați să-și ia de urgență copiii de la grădiniță. 

„Am venit să-mi iau copiii după ce am fost anunțată că este o urgență. Din fericire, ei nu au asistat la scena înfiorătoare, așa că nu știu ce s-a întâmplat. Îl mai văzusem pe fostul soț al directoarei, venea destul de des la grădiniță”, a declarat pentru click.ro o mămică îngrijorată. Un alt părinte care a venit într-un suflet să-și ia fetița de la grădiniță ne-a spus că este îngrozitor să știi ca pleci la serviciu la copilul tău nu este în siguranță la grădiniță. 

Trebuie spus că autorul îngrozitoarei fapte avea ordin de restricție. Lui îi era interzis să se apropie la o distanță mai mică de 200 de metri de fosta lui soție, tocmai pentru că, în trecut, a mai agresat-o. În prezent, la locul faptei, se află anchetatorii care încearcă să adune cât mai multe dovezi. 

simeon stalpnicul png
image
image
image
image
image
image
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
image
actualitate.net
image
actualitate.net