Căutări disperate pe Lacul Beliş-Fântânele din judeţul Cluj, care are pe alocuri o adâncime chiar şi de 100 de metri. Aici, sâmbătă seară, a dispărut directorul Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) Cluj, Adrian Zaharia (38 de ani).


Potrivit adevarul.ro, sâmbătă, în jurul orei 22.30, un trecător a sunat la 112, deoarece a văzut o barcă cu motor goală,  care se învârtea în apropierea barajului. Directorul APIA Cluj se afla, în weekend, la o cabană de pe malul Lacului Beliş împreună cu alte trei persoane, au spus, pentru adevarul.ro, surse oficiale.

6-actu-5-15col.jpg

Aceasta e barca din care ar fi căzut Adrian Zaharia, care se pare că n-a purtat vestă de salvare

 

După o plimbare pe lac în barca cu motor, Zaharia i-a lăsat la cabană pe cei trei, o femeie şi doi bărbaţi, şi s-a dus, în jurul orei 20.30, să mai facă o tură până ceilalţi pregăteau cina. Din păcate, el nu s-a mai întors. Zaharia obişnuia să se plimbe adesea cu barca, la sfârşit de săptămână, dar mereu, susţin apropiaţii, purta vestă de salvare pentru că nu ar fi ştiut să înoate. De data aceasta, sunt martori care ar fi declarat anchetatorilor că şeful APIA Cluj ar fi urcat în barcă fără vestă de salvare. Surse de la ISU Cluj susţin că în barca abandonată pe lac, cu care ar fi ieşit în larg Zaharia, a fost găsită, printre alte obiecte de vestimentaţie aparţinând lui Zaharia, şi o vestă de salvare, scrie gazetadecluj.ro. 

 
 
Loading...