Directorul general al CFR Marfă a murit în plin scandal cu Gruia Stoica şi GFR

Ultima actualizare:

    Dragoş Drăghici, directorul general al CFR Marfă (Foto: Mediafax / Victor Ciupuliga)
Dragoş Drăghici, directorul general al CFR Marfă (Foto: Mediafax / Victor Ciupuliga)

Directorul general al CFR Marfă, Dragoş-Alexandru Drăghici, a încetat din viaţă, duminică, la Spitalul Elias din Capitală, unde se afla internat din 28 ianuarie, după ce a suferit un atac cerebral, au declarat, pentru agenţia Mediafax, reprezentanţii unităţii sanitare.

Decesul s-a produs la ora 18.30, diagnosticul medicilor fiind hematom intracerebral cu evoluţie severă, a precizat managerul Spitalului Elias, prof. dr. Doina Dimulescu.

Drăghici a fost operat de urgenţă la Elias, în 29 ianuarie, pentru evacuarea hematomului cerebral şi oprirea sângerării.

După operaţie, directorul general al CFR Marfă a fost dus în secţia de Anestezie şi Terapaie Intensivă, în comă şi cu protezare ventilatorie, preciza, în 30 ianuarie, managerul spitalului.

Dragoş Drăghici era menţionat în dosarul de urmărire penală a lui Gruia Stoica, omul de afaceri care deţine Grupul Feroviar Român (GFR).

Gruia Stoica a fost arestat preventiv, după ce voia să-i dea avocatului Doru Boştină o sumă de 3 milioane de euro astfel încât acesta din urmă să afle preţul pe care CFR Marfă se pregătea să îl ofere la o licitaţie organizată de Complexul Energetic Oltenia.

Contractul era de 473 de milioane de lei, peste 100 de milioane de euro, pentru transportul cărbunelui pentru următorii trei ani.

Grup Feroviar Român), deţinut de către Gruia Stoica, a depus ofertă alături de CFR Marfă.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net