Telenovelă în Oltenia! Un italian de 80 de ani e căutat de poliţişti după ce a dispărut de la domiciliul soției din comuna doljeană Podari. Bărbatul s-a căsătorit acum doi ani cu Valentina (30 de ani), care l-a adus în casa părinţilor.


Vecinii povestesc că italianul Lucian Alibertini  are o pensie de 2.000 de euro, iar toți banii ajungeau în buzunarul socrului, care are 44 de ani. „Imediat după nuntă, Valentin l-a abandonat aici. Fata l-a luat pentru bani“, povesteşte o vecină. „Eu m-am dus ieri la poliție și am anunțat dispariția. Nu îl țineam aici pentru bani“, susţine Gheorghe Constantin, socrul lui Alibertini.

casa.jpg

casa, podari, dolj
Casa în care familia fetei îl ţinea pe pensionarul Lucian Alibertini

Oamenii din Podari dezvăluie că italianul ajunsese cerșetor, scrie adevarul.ro. Din pensie nu primea nimic, iar sătenii îi mai dădeau câte ceva ca să-și cumpere de mâncare. Vecinii adaugă că, din banii italianului, familia Constantin și-a făcut casă. Mai mult, soția e în Italia și își petrece timpul prin localuri scumpe. „Mi-a spus că s-a căsătorit cu o țigancă de 30 de ani. Poate că acum este în drum spre Italia“, spune Giuseppe Garole, un alt italian stabilit pe meleaguri olteneşti.
Citeşte întreaga poveste şi vezi mai multe imagini pe adevarul.ro!
 
 

 
 
Loading...