Distracție în Mamaia, ca în Ibiza. Cât te costă să mergi cu avionul la mare și să petreci pe iaht

Ultima actualizare:

    Petrecerile pe iaht, ultima fiță la Mamaia
Petrecerile pe iaht, ultima fiță la Mamaia

Distracțiile s-au reinventat odată cu ridicarea restricțiilor impuse de pandemie! Cei dornici de experiențe unice pot merge pe litoralul românesc cu avionul și se pot distra pe un catamaran de lux. Iată care e cea mai nouă fiță în materie de weekenduri la Mamaia!

Din data de 18 iunie, amatorii de distracții tari vor putea ajunge direct pe catamaran, cu avionul, din București, în doar 45 de minute. Printr-un parteneriat solicitat de Alezzi Yacht, începând de săptămâna viitoare, compania TAROM va introduce o nouă cursă aeriană, din București, spre Aeroportul Mihail Kogălniceanu din Constanța. Prima cursa TAROM este programată pe data de 18 iunie, când va avea loc lansarea acestui concept VIP.

Distracția costă 200 de euro de persoană

"Turiștii care vor dori să ajungă pe litoralul românesc, pot beneficia toată vara de noua cursă TAROM, cu destinația Constanța. Din 18 iunie se vor organiza curse București – Alezzi Yacht, cu retur în fiecare duminică, zbor direct! Costul este de 200 de euro de persoană și are mai multe servicii incluse: 1 bilet de avion, băutură inclusă, muzică și petrecere în aeronavă, acces pe Alezzi Yacht sâmbătă, la party, și transfer duminică de pe aeroportul M. Kogalniceanu - Mamaia spre București. Bineînțeles, în ziua sosirii și a plecării, vor fi transportați cu un autocar la un punct stabilit în Mamaia. Opțional putem pune la dispoziție contra-cost cazare la Alezzi Beach Resort", ne-a spus Adrian Sasu, manager general Alezzy Yacht. La evenimentul festival de sâmbătă, 19 iunie, vor fi prezenți artiști de top, care vor face atmosferă pe parcursul a cinci ore. Paul Damixie, Arias, DJ Alexander Base și celebrul Burak Yeter vor fi responsabili cu distracția și cu muzica bună.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
drapel steag romania revolutie fara stema foto sutterstock
Au furat 13 tone de masline in Spania jpg
trusa prim ajutor jpg
focveg jpg
al treilea razboi mondial profetii jpeg
Pestera Lacului Verde jpeg
ardei jpeg
magazin lidl jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net