Divă pe scenă după ce a renunţat la uniforma de femeie de serviciu

Ultima actualizare:

    Paula Rad a avut mare succes, la  primul ei concert
Paula Rad a avut mare succes, la primul ei concert

Paula Rad (29 de ani), soprana care a dat lovitura la debutul celui de-al șaptelea sezon al show-ului „Românii au talent” (PRO TV), a început să aibă noroc pe plan muzical, mai ales după ce a renunțat la postul de femeie de serviciu.

A pus șorțul de îngrijitoare în cui, și-a luat la revedere de la foștii colegi cărora le golea coșurile de gunoi și a ajuns deja să strălucească pe scenă. Debutul și l-a făcut pe 8 Martie, la Iași: “Nu am mai avut un spectacol din 2015! Acesta a fost primul după show-ul de la PRO TV. A fost o seară superbă pentru mine să îmi văd visul cu ochii deschiși, mai ales că emoțiile nu și-au spus cuvântul în acea seară dedicată nouă, femeilor. Nu am cântat pe bani, intrarea a fost liberă. Au fost prezente multe persoane, dar părerea mea este că dacă nu era 8 Martie veneau și mai mulți”, a declarat Paula pentru Click!

Soprana, pe care o veți vedea în finala concursului de la PRO TV, a purtat o ținută elegantă, înflorată. “Am avut o rochie care îmi este tare dragă mie, o am din 2015, mi-am cumpărat-o din Zalău, de ziua mea. Am fost tare fericită că cei prezenți m-au recunoscut”, a mai zis tânăra născută în Cluj.

image
image
image
image
image
image
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
image
actualitate.net
image
actualitate.net