DJ-ul pedofil: «Ele insistau să facă sex cu mine»

Ultima actualizare:

    Bogdan Mihai Pop,  alias DJ Boros,  este acuzat  de pedofilie
Bogdan Mihai Pop, alias DJ Boros, este acuzat de pedofilie

”Eu sunt de fapt victima. Fetele mă hărţuiau, mă voiau şi eu am cedat”. Nu sunt cuvintele vreunui bărbat violat cu forţa de o hoardă de nimfomane, ci ale lui Bogdan Mihai Pop, sau Dj Boros cum este cunoscut, acuzat că a pângărit şapte copile cu vârste între 11 şi 13 ani.

A fost un idol pentru tineri în anii ‘90, când avea doar 20 de ani. Acum, la 40 de ani, este tot vedetă, dar a site-urilor Poliţiei: este considerat cel mai mare pedofil din Transilvania. A fost arestat preventiv la sfârşitul săptămânii trecute după ce procurorii DIICOT l-au acuzat de trafic de minori şi pornografie infantilă. În loc să bage capul în pământ şi să facă penitenţă, Pop a ales soluţia ”cea mai bună apărare este atacul”. ”Fetele mă hărţuiau şi insistau să întreţinem relaţii intime, iar eu nu am mai putut, am cedat fizic şi psihic”, se plânge suspectul, potrivit ştirileprotv.ro. 

Ancheta procurorilor arată însă faţa hâdă a pedofilului. Acesta susţinea diverse concerte în şcoli şi profita de timpul petrecut acolo pentru a agăţa copile nevinovate. Urmau discuţii pe reţele de socializare, apoi le cerea fetiţelor poze deocheate. Când una dintre adolescente a refuzat să-i mai trimită fotografii cântăreţului, acesta a trimis pozele vechi prietenilor din lista fetei. Imaginile au ajuns inclusiv la părinţii minorei, care au mers imediat la poliţie. 

Procurorii au obţinut pe numele lui DJ Boros un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. Dintre cele şapte victime descoperite, două au recunoscut coşmarul prin care au trecut şi au povestit cum erau şantajate şi ameninţate. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net