Doamne, cât a putut să sufere fetiţa asta! A ieșit soarele pe strada Kassandrei Rotariu

Ultima actualizare:

În sfârşit a ieşit soarele pe strada Kassandrei Rotariu! După şase ani în care a fost nevoită să poarte doar încălţăminte ortopedică, iată că fiica adoptivă a lui Iosif şi a Danei Rotariu a scăpat de ea. Părinţii au primit vestea chiar de la medicii din Franţa, unde merg frecvent la control.

Are doar 12 anişori, dar este mult mai matură decât un adult, din cauza destinului crunt pe care îl are! Kassandra Rotariu a trecut prin chinuri groaznice, încă de mică, când a fost abandonată de părinţi şi lăsată în grija bunicii care a vrut să scape de responsabilitatea de a o creşte şi a ars-o cu ţigara, a otrăvit-o şi a aruncat-o de la etaj. Însă, în ciuda acestor momente grele ale vieţii, Kassandra a avut noroc să trăiască şi acum se chinuie, alături de părinţii adoptivi pe care îi are, să devină un om normal şi sănătos, după ce a trecut până acum prin 44 de operaţii.

Kassandra, alături de tatăl ei, Iosif Rotariu. Fetiţa purta încă de la 6 ani încălţăminte specială
Kassandra, alături de tatăl ei, Iosif Rotariu. Fetiţa purta încă de la 6 ani încălţăminte specială

“Zilele trecute am fost în Franţa, la spital! Doctorul, care i-a schimbat proteza la şold ca membrul inferior să ajungă la acelaşi nivel, este mulţumit de cum a evoluat intervenţia. Aşa că de acum Kassandra nu mai trebuie să poarte pantof ortopedic de 11 centimetri pentru ca ambele picioare să fie egale. I-am făcut şi o consultaţie la inimă, deoarece se plângea că o înţeapă inimioara, dar totul este sub control. Sunt fericită pentru că plecarea asta în Franţa mi-a adus multă bucurie. Acum Kassandra o să aibă doar talonete de trei centimetri în pantoful de la piciorul stâng pentru a nu se cunoaşte diferenţa”, a spus Dana Rotariu pentru Click!

simeon stalpnicul png

De asemenea, aceasta ne-a mai mărturisit că atât ea, cât şi soţul său, fostul fotbalist Iosif Rotariu, ar fi dat orice sumă de bani pentru ca micuţa Kassandra să se facă bine şi să poată zâmbi. “Până acum a trebuit să scoatem din buzunar pentru fiecare pereche de pantofi ortopedici suma de 1.000 de euro . Avea nevoie câte două perechi pe an, adică 2.000 de euro. A meritat tot efortul financiar. Important este că am reuşit până la urmă”, a conchis pentru Click! Dana Rotariu. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net