A împlinit 27 de ani şi a fost cea mai urâtă aniversare a sa. Profesorul de sport de la liceul "Jean Monnet" a fost arestat preventiv pentru întreţinere de raporturi sexuale cu un minor. Părinţii nu au avut drept de vizită, singurii care i-au putut ura "La mulţi ani!" fiind doar colegii de celulă.


De la sfârşitul săptămânii, profesorul de sport de la liceul "Jean Monnet" a schimbat patul călduţ de acasă cu unul "rece" din arestul Poliţiei Capitalei.

Ruşinea şi umilinţa pe care a trăit-o la Tribunalul Bucureşti atunci când judecătorii au anunţat decizia de a-l cerceta în stare de arest l-au făcut pe Octavian Vişan să lase capul în pământ.

Înainte de a primi vestea proastă, proful de sport a trecut, în câteva ore, de la agonie la extaz

CLIIMA20111120_0135_1.jpg

Dan Vişan a fost arestat cu două zile înainte de aniversare (foto: Dorin Constanda)

Şi-a acoperit cătuşele cu geaca din piele şi i-a urmat exemplar pe cei doi angajaţi ai Ministerului Public care l-au condus la arest.

Nu putea accepta faptul că peste numai două zile avea să-şi petreacă aniversarea celor 27 de ani într-o cameră întunecată de arest, cu nişte oameni pe care nu îi cunoştea, acuzaţi de te miri ce infracţiuni.

CLIIMA20111120_0136_1.jpg

Dan Vişan a fost arestat cu două zile înainte de aniversare (foto: Dorin Constanda)

Friptura, tortul şi cadourile au fost înlocuite de mâncarea de la popota deţinuţilor, iar urări nu a putut primit decât de la colegii de suferinţă.

Părinţii profesorului s-au mulţumit doar să-i audă vocea de la telefonul public al arestului.

CLIIMA20111120_0137_1.jpg

Dan Vişan a fost arestat cu două zile înainte de aniversare (foto: Dorin Constanda)

Foştii elevi, de la Liceul "Jean Monnet", i-au fost iarăşi alături. Pe Internet aceştia i-au făcut urări peste urări, iar mulţi şi-au exprimat regretul că Vişan a trebuit să-şi petreacă ziua de naştere după gratii.

Pe Facebook, susţinătorii au scris: "Este sigur că nici în cel mai cumplit coşmar proful nu ar fi crezut că îşi va serba ziua de naştere în arestul poliţiei.LA MULŢI ANI, dom' profesor! Să fiţi sănătos, puternic şi să treceţi peste această încercare grea".

Eleva reclamantă, nota 4 la Purtare

Motivul arestării preventive a lui Dan Vişan este una dintre fostele sale eleve, în vârstă de numai 17 ani şi 11 luni, care l-a acuzat că, într-o excursie la Predeal cu mai mulţi colegi, ar fi violat-o.

Oana R. a fost «băgată» în consiliul liceului «Jean Monnet» şi pentru fapta ei nu a scăpat nepedepsită.

Eleva s-a ales cu nota scăzută la Purtare - 4 -, şi riscă, din semestrul următor să fie transeferată la altă unitate de învăţământ.

Pe aceeaşi temă:

Profesorii, trofeu pentru eleve?

Eleva
de la «Jean Monnet»: «Haide, vino şi fă-o, ştiu că şi tu vrei asta!»
VIDEO

Eleva

«violată» de profu’ de sport, dată afară din liceu?

Prof

de sport acuzat că a violat o elevă, în excursie


 
 
Loading...
Citeste tot despre: