Doctor fals într-un spital public! Lucrează de 10 ani la Ginecologie

Ultima actualizare:

    Raluca Daniela Bîrsan a lucrat ca medic fără a avea pregătirea necesarăFoto: Libertatea
Raluca Daniela Bîrsan a lucrat ca medic fără a avea pregătirea necesarăFoto: Libertatea

Încă un caz de fals medic s-a descoperit în București, de data aceasta în sistemul public de sănătate, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ilfov, la secția de Ginecologie.

La Spitalul Judeţean Ilfov, cu o diplomă grosolan falsificată şi pe baza unui contract de „voluntar cu activitate medicală”, fără parafă de la DSP şi fără nici un aviz de la Colegiul Medicilor, dar protejată de conducerea spitalului, dr. Raluca Daniela Bîrsan a lucrat un deceniu cu pacienţii! 

Jurnaliștii de la Libertatea l-au contactat pe decanul Facultăţii de Medicină de la UMF Carol Davila, care a confirmat că diploma de "absolventă" pe care femeia a pus-o la dosarul spitalului arată ca un fals. „Nu este absolventa noastră, iar diploma arată ca un fals, după mai multe repere!”, afirmă Cătălin Cîrstoiu, decanul Facultăţii de Medicină de la UMF Carol Davila. 

„Raluca Daniela Bîrsan se comportă ca un medic, se prezintă pacienţilor ca un medic, face gărzi, câteodată singură chiar, fără doctorul Dragu, cea care a fost până de curând şef de secţie la Ginecologie”, povesteşte una dintre asistentele din spital pentru sursa amintită.

Dovezi că "doctorița" Bîrsan practica medicina fără studii și avize se găsesc chiar și în condica medicilor, nu doar pe rețelele sociale. În actele spitalului, tânăra de 30 de ani  e „voluntară pentru activităţi medicale”. Mai mult, se află și în proprietatea unei diplome de licență, despre care ea spune că a fost eliberată de UMF, însă verificările făcute de jurnaliști au infirmat această ipoteză. Mai mult, au și imagini care o plasează pe Raluca Bîrsan în sala de operație, în timp ce închide o pacientă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net