Doctoriţa din Hunedoara omorâtă de fostul soţ a fost împuşcată în umeri şi în torace

Ultima actualizare:

“Femeia are două plăgi împuşcate: una în regiunea deltoidiană şi cealaltă în zona toracică stângă, cu penetrare şi leziune pulmonară urmată de leziune internă, iar autorul, care s-a sinucis ulterior, are o plagă împuşcată în regiunea toracică, cu distrugerea cordului”, a spus, pentru Mediafax, şeful Serviciului Judeţean de Medicină Legală Hunedoara, medicul legist Dan Mărculescu.

La rândul său, procurorul criminalist Adina Velescu de la Parchetul Tribunalului Hunedoara, au spus că bărbatul premeditase crima. “Se pare că a aşteptat-o (fostul soţ - n.r.) în cursul zilei de ieri (duminică - n.r.). Avem un martor care confirmă că l-a văzut cu ceva timp înainte în zona unde a fost împuşcată doctoriţa”, a declarat Velescu.

Potrivita acesteia, o dovadă că bărbatul a premeditat crima este scrisoarea de adio, intitulată “declaraţie” şi scrisă pe o coală A4 liniată.“În ea povesteşte despre relaţia avută cu ultima soţie, când s-au căsătorit, când au divorţat. El face referire la faptul că gestul lui ar fi o soluţie pentru copiii lui, care să moştenească o jumătate din averea pe care o are. Sunt patru copii, iar unul dintre copii lui a şi deţinut 50 la sută din acţiunile de la societatea medicală, pe care le-a cesionat în favoarea doctoriţei”, a adăugat procurorul.

Citeşte şi:

Şi-a împuşcat soţia pentru avere, apoi s-a sinucis

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
marcel ciolacu si gabriela firea. foto mediafax
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net