Doi argeșeni i-au spart casa unui prieten și l-au jefuit de 100.000 de lei. Cum au fost prinși hoții

Ultima actualizare:

    Hoții au fost prinși de polițiștiFoto: ziaruldearges.ro
Hoții au fost prinși de polițiștiFoto: ziaruldearges.ro

Un tânăr din Pitești care le-a împărtășit amicilor planul său de a cumpăra o casă a fost prădat chiar de unii dintre aceștia. Aflând chiar de la el că are în casă o importantă sumă de bani, doi indivizi, ajutat de un al treilea, au reșit să-l lase lefter pe cel care visa să-și achiziționeze un apartament.

Lovitura a fost dată la pont, spun polițiștii, care au reușit să-i identifice și să-i prindă pe cei doi hoți cu ajutorul camerelelor de supraveghere din zonă. În urma cercetărilor, oamenii legii au ajuns la concluzia că indivizii, Cristian P. (39 de ani), din Hârseşti şi George F. (29 de ani), din Răteşti au aflat de existența banilor chiar de la victimă. Piteşteanul le-a povestit mai multor persoane despre intenţia sa de a-şi achiziţiona un apartament şi că ţine banii ”la saltea”, adică în casă. Se presupune că în „afacere” mai este implicată o a treia persoană, un individ foarte apropiat victimei, care le-a spus celor doi hoţi unde își ține cheile de la casă, mai exact în propriul autoturism. Astfel, cei doi l-au urmărit până la locul de muncă unde i-au spart maşina, au plecat cu cheile şi aşa au dat lovitura, scrie ziaruldearges.ro.

Au furat peste 100.000 de lei

Pe 17 iunie, hoții au intrat în casa piteșteanului, de unde au luat aproximativ 70.000 de lei şi 4.000 de euro. Patru zile mai târziu, când poliţiştii au efectuat cinci percheziţii domiciliare în Argeş şi Dâmboviţa, la locuinţele celor bănuiţi, au găsit doar 30.000 de lei, documente contabile, precum şi alte mijloace de probă.

Hoții au fost identificați și, ulterior, prinși, cu ajutorul camerelor supraveghere instalate la bloc, care i-au surprins pe autori atât lângă autoturism, cât şi în zona imobilului unde locuieşte victima. Polițiștii sunt pe urmele celui de-al treilea individ implicat în acest caz.

Citește și:

VIDEO Hoții care i-au spart casa lui Vanghelie au fost prinși. Au dat spargere de 300.000 de euro

Casa Alinei Sorescu și a lui Alexandru Ciucu, călcată de hoți. Ce le-a dispărut celor doi soți

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net