Un tânăr din Pitești care le-a împărtășit amicilor planul său de a cumpăra o casă a fost prădat chiar de unii dintre aceștia. Aflând chiar de la el că are în casă o importantă sumă de bani, doi indivizi, ajutat de un al treilea, au reșit să-l lase lefter pe cel care visa să-și achiziționeze un apartament.


Lovitura a fost dată la pont, spun polițiștii, care au reușit să-i identifice și să-i prindă pe cei doi hoți cu ajutorul camerelelor de supraveghere din zonă. În urma cercetărilor, oamenii legii au ajuns la concluzia că indivizii, Cristian P. (39 de ani), din Hârseşti şi George F. (29 de ani), din Răteşti au aflat de existența banilor chiar de la victimă. Piteşteanul le-a povestit mai multor persoane despre intenţia sa de a-şi achiziţiona un apartament şi că ţine banii ”la saltea”, adică în casă. Se presupune că în „afacere” mai este implicată o a treia persoană, un individ foarte apropiat victimei, care le-a spus celor doi hoţi unde își ține cheile de la casă, mai exact în propriul autoturism. Astfel, cei doi l-au urmărit până la locul de muncă unde i-au spart maşina, au plecat cu cheile şi aşa au dat lovitura, scrie ziaruldearges.ro.

Au furat peste 100.000 de lei

Pe 17 iunie, hoții au intrat în casa piteșteanului, de unde au luat aproximativ 70.000 de lei şi 4.000 de euro. Patru zile mai târziu, când poliţiştii au efectuat cinci percheziţii domiciliare în Argeş şi Dâmboviţa, la locuinţele celor bănuiţi, au găsit doar 30.000 de lei, documente contabile, precum şi alte mijloace de probă.

Cum au fost prinși hoții

Hoții au fost identificați și, ulterior, prinși, cu ajutorul camerelor supraveghere instalate la bloc, care i-au surprins pe autori atât lângă autoturism, cât şi în zona imobilului unde locuieşte victima. Polițiștii sunt pe urmele celui de-al treilea individ implicat în acest caz.

 

Citește și:

 

VIDEO Hoții care i-au spart casa lui Vanghelie au fost prinși. Au dat spargere de 300.000 de euro

 

Casa Alinei Sorescu și a lui Alexandru Ciucu, călcată de hoți. Ce le-a dispărut celor doi soți

 
 
Loading...
Citeste tot despre: