Doi bărbați din Caracal, reținuți după ce au răpit o femeie

Ultima actualizare:

    foto: arhiva Click!
foto: arhiva Click!

Doi bărbați, de 31 și 50 de ani, ambii din Caracal, au fost reținuți de polițiștii din Olt, fiind acuzați că au răpit o femeie din Corabia.

Doi bărbaţi din municipiul Caracal au fost reţinuţi pentru lipsire de libertate, ameninţare şi violare de domiciliu, după ce au intrat în locuinţa unui bărbat din Corabia, au urcat-o pe concubina acestuia într-o maşină şi apoi au plecat cu femeia împotriva voinţei ei într-o direcţie necunoscută, a anunţat miercuri seara purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, Alexandra Dicu, potrivit Agerpres. Atât bărbaţii cât şi femeia au fost găsiţi în maşină, în municipiul Caracal.

Citește și:

Ce este aplicația Alertă Răpire Copil despre care Klaus Iohannis spune că era soluția pentru situații de genul celei de la Caracal?

Pedepse ușoare în cazuri de răpire la Caracal. A violat o fetiță de 4 ani și a primit 3 ani de închisoare"La data de 1 septembrie 2020, un bărbat, de 56 de ani, din oraşul Corabia, a sesizat prin SNUAU 112 faptul că mai multe persoane au pătruns în locuinţă şi au urcat-o pe concubina sa într-un autoturism de culoare albă, împotriva voinţei acesteia, plecând într-o direcţie necunoscută. Poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Corabia au acţionat cu celeritate şi cu sprijinul poliţiştilor caracaleni au depistat pe raza municipiului Caracal autoturismul respectiv, în care au fost identificaţi 4 bărbaţi, precum şi concubina apelantului", a precizat Alexandra Dicu. Au fost reţinuţi un bărbat în vârstă de 31 de ani şi un bărbat în vârstă de 50 de ani, ambii din municipiul Caracal, ei fiind bănuiţi de infracţiunile de lipsire de libertate în mod ilegal, ameninţare şi violare de domiciliu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net