Doi copii au găsit 3.200 de lei pe stradă şi i-au dus la Poliţie

Ultima actualizare:

    Luca şi Cătălin  vor fi recompensaţi  pentru gestul lor
Luca şi Cătălin vor fi recompensaţi pentru gestul lor

Provin din familii sărace, dar n-au stat nici o secundă pe gânduri când s-au trezit în drum cu un pachet burduşit cu bani. Doi copii de 12 ani din Câmpina, Cătălin Ciută şi Luca Alexandru, au găsit pe stradă 3.200 de lei. Fără să ezite nici măcar un minut, s-au dus la poliţie cu banii, chiar dacă pentru familiile lor, banii găsiţi reprezentau o avere.

“Nu mică le-a fost mirarea poliţiştilor când cei mici au scos un fişic cu bani împachetaţi într-o bucată de hârtie. Trecând la numărarea banilor au constatat că e vorba despre 3.200 lei. Cei mici le-au povestit poliţiştilor că, în timp ce se plimbau cu bicicletele pe strada Zânelor din municipiu, au găsit banii în parcarea din spatele unui bloc”, scrie IJP Prahova.

“Nu ştiam ce să facem. Eram speriaţi. Ne-am dus la bunica colegului ca să ştie cineva de noi şi ne-am dus la poliţie”, a povestit unul dintre copii.


    Alexandra Alexandru,  mama lui Luca:
Alexandra Alexandru, mama lui Luca:

Poliţiştii nu au stat cu mâinile în sân şi au dat de urma celui care a pierdut suma respectivă: administratorul unei societăţi comerciale, care ieri a venit să ridice banii.

“Am fost surprins plăcut de gestul făcut de cei doi copii din Câmpina, care au găsit banii pierduţi de mine în spatele blocului în care locuiesc. M-am dat jos din maşină şi au căzut din buzunar. După 20 de minute mi-am dat seama că nu îi mai am. I-am căutat peste tot. Mi-am luat gândul de la ei 90%. Şi s-a întâmplat minunea. Copilaşii vor fi recompensaţi”, a spus bărbatul care a pierdut banii. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
scriitorul jpeg
blocuri bucuresti 1024x580 jpg
italia roma 1024x682 jpg
Daci infatisati pe columna lui Traian foto wikimedia commons jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
download jpg
hannah gutierrez X jpg
molly peggy profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net