Doi dintre pacienţii transferaţi în urma incendiului de la Spitalul din Constanța, în stare mai gravă. Ceilalţi sunt stabili

Ultima actualizare:

    Medicii încearcă să le salveze viețile pacienților internați în ATIFOTO: Unsplash.com
Medicii încearcă să le salveze viețile pacienților internați în ATIFOTO: Unsplash.com

Doi dintre pacienţii transferaţi de la Spitalul de Boli Infecţioase Constanţa, în urma incendiului produs vineri la Secţia de ATI, se află în stare mai gravă, iar ceilalţi sunt stabili, a anunţat Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Constanţa.

Procurorii continuă cercetarea la faţa locului în cadrul dosarului penal deschis în urma incendiului care a dus la moartea a şapte pacienţi.

Potrivit reprezentanţilor Direcţiei de Sănătate Publică Judeţeană Constanţa, la Spitalul Judeţean Constanţa se află 34 de pacienţi, dintre care 11 pe ATI, iar 11 se află la secţia exterioară de la Agigea. Doi sunt în stare mai gravă, ceilalţi au stare stabilă.

De asemenea, la Spitalul de Pneumoftiziologie au ajuns 49 de pacienţi. Dintre aceştia, doi au fost externaţi, iar 47 au o stare stabilă şi se află sub evaluare.

Totodată, Spitalul Militar Constanţa a primit 28 de pacienţi. Dintre aceştia, patru au fost transferaţi - trei la Spitalul Judeţean pe ATI şi unul la Spitalul Mangalia pe ATI. Optsprezece pacienţi sunt la Spitalul Modular şi şase la Spitalul Militar, toţi în stare stabilă. 

 Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, Viorel Teliceanu, a declarat pentru news.ro, că în acest caz se face cercetare  la faţa locului şi vor urma şi audieri. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net