Doi frați gemeni și-au ucis unchiul, într-un sat din Vaslui. I-au despicat capul cu securea

Ultima actualizare:

    Criminalii au fost prinși și încătușațiFoto: vremeanoua.ro
Criminalii au fost prinși și încătușațiFoto: vremeanoua.ro

Chemat în ajutor de cumnata sa, să-i liniștească băieții deveniți violenți în curtea casei, un bărbat din județul Vaslui a sfârșit în chinuri, în mâinile celor pe care ar fi trebuit să-i calmeze. Au fugit imediat după ce au săvârșit crima, însă au fost găsiți de polișiști astăzi, ascunși în clopotnița unei biserici din satul Rediu.

Criminalii, doi frați gemeni în vârstă de 29 de ani, erau cunoscuți ca fiind agresivi, însă nimeni nu s-ar fi gândit că ar putea ajunge atât de departe. Ionuț și Costel Axinte lucrau sezonieri prin țară în ultima perioadă, iar din când în când veneau în casa părintească din Gura Idrici, comuna Roșieți. Mai tot timpul erau violenți, iar localnicii spun că nici tatăl lor, deși suferea de semipareză pe partea dreaptă, nu scăpa de furia băieților, fiind constant ținta bătăilor celor doi.

Așa s-a întâmplat și luni seară, când mama gemenilor îl chemase pe cumnatul ei ca să încerce să-i liniștească pe cei doi. Însă, bărbatul nu a mai apucat să intre în casă, să vadă despre ce este vorba. A fost atacat încă de la poartă, iar printr-o lovitură de secure, frații l-au omorât pe loc. ”Se știa că erau puși pe certuri și bătăi tot timpul, tatăl lor nu scăpa niciodată de pumnii lor. Cel care mai aplana conflictele era Constantin, unchiul lor. L-au omorât dintr-o singură lovitură de secure” , spune un vecin al familiei Axinte, citat de vremeanoua.ro.

Criminalii s-au ascuns în clopotnița unei biserici

Martorii spun că bărbatul avea capul despicat până la gât. După ce au comis crima, gemenii au fugit de la locul faptei, însă polițiștii au fost pe iurmele lor. Oamenii legii i-au găsit ascunși în clopotnița unei biserici din satul Rediu și i-au încătușat.

Frații Ionuț și Costel Axinte sunt cunoscuți de tot satul ca fiind agresivi. În urmă cu mai mulți ani, ei au incendiat o mașină a poliției, după un conflict cu șeful de post din comună. Gemenii intrau în conflict foarte des și cu părinții lor, tatăl fiind cel bătut de proprii copii. Pentru a nu mai avea probleme cu ei, mama acestora s-ar fi adresat, în urmă cu câteva săptămâni, poliției și Parchetului Bârlad, pentru a emite un ordin de protecție împotriva bătăușilor. Acest lucru nu s-a întâmplat, mai scrie vremeanoua.ro.

Citește și:

Criminal la 17 ani. Şi-a ucis tatăl cu toporul

Monstru! Şi-a omorât fetiţa de 5 ani cu sapa

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net