Doi morţi într-un accident produs pe DN 2. Un copil de 10 ani este grav rănit

Ultima actualizare:

    Două persoane au murit, iar un copil de 10 ani a fost grav rănitFoto: ISU
Două persoane au murit, iar un copil de 10 ani a fost grav rănitFoto: ISU

Două persoane au murit, iar un copil de 10 ani a fost grav rănit, în urma unui accident produs, marţi după-amiază, pe DN 2, la Coşereni, în judeţul Ialomiţa. Maşina în care se aflau cei trei s-a ciocnit cu un TIR, impactul fiind extrem de violent.

Conform IPJ Ialomiţa, accidentul s-a produs pe DN2, în afara localităţii Coşereni. Din primele informaţii, un autoturism s-a ciocnit cu un TIR, impactul fiind extrem de puternic.

La faţa locului au ajuns şi pompierii de la ISU Ialomiţa, cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, echipajul de descarcerare şi două echipaje de la SAJ Ialomiţa.

Salvatorii nu i-au mai putut salva, însă, pe şoferul autoturismului şi pe femeia care se afla în dreapta sa. Ambii au fost declaraţi decedaţi de echipajale SAJ de la locul intervenţiei.

În plus, un copil de 10 ani a fost rănit. El a fost scos dintre fiarele maşinii si preluat de un echipaj medical care-l va transporta la un spital de copii din Bucuresti, informează news.ro.

image
image
image
image
image
image
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net