Două persoane au murit şi cinci au fost rănite în urma unui accident care a avut loc joi dimineaţă (30 ianuarie), pe DN6, în judeţul Timiş, la ieşire din localitatea Lovrin.


Conform ISU Timiş, în accidentul rutier de pe DN6, la iesire din localitatea Lovrin spre Sânnicolau Mare au fost implicate două autoturisme. În  urma impactului, un autoturism a rămas pe carosabil, blocând ambele sensuri de circulaţie, iar cel de-al doilea a fost aruncat în afara părţii carosabile.
La locul accidentului s-au deplasat de urgenţă două autospeciale de stingere cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD, o autospecială de transport persoane şi victime multiple, 14 pompieri şi 4 echipaje SAJ.
În autoturismul aflat în afara părţii carosabile se aflau cinci persoane, trei bărbaţi, o femeie şi un copil de aproximativ trei luni. Trei persoane, conştiente, au fost trasportate la spital de către echipajele SAJ. O persoană a fost transportată la spital de echipajul SMURD. Un bărbat rănit va fi  transportat la spital cu elicopterul SMURD. În autoturismul aflat pe partea carosabilă se aflau două persoane găsite inconştiente, care au decedat.
 

Loading...