Doi morţi şi cinci răniţi într-un accident grav în Timiş. Ambele sensuri de pe DN6, blocate

Ultima actualizare:

    Două persoane au murit în accidentul din Timiş
Două persoane au murit în accidentul din Timiş

Două persoane au murit şi cinci au fost rănite în urma unui accident care a avut loc joi dimineaţă (30 ianuarie), pe DN6, în judeţul Timiş, la ieşire din localitatea Lovrin.

Conform ISU Timiş, în accidentul rutier de pe DN6, la iesire din localitatea Lovrin spre Sânnicolau Mare au fost implicate două autoturisme. În  urma impactului, un autoturism a rămas pe carosabil, blocând ambele sensuri de circulaţie, iar cel de-al doilea a fost aruncat în afara părţii carosabile.La locul accidentului s-au deplasat de urgenţă două autospeciale de stingere cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD, o autospecială de transport persoane şi victime multiple, 14 pompieri şi 4 echipaje SAJ.În autoturismul aflat în afara părţii carosabile se aflau cinci persoane, trei bărbaţi, o femeie şi un copil de aproximativ trei luni. Trei persoane, conştiente, au fost trasportate la spital de către echipajele SAJ. O persoană a fost transportată la spital de echipajul SMURD. Un bărbat rănit va fi  transportat la spital cu elicopterul SMURD. În autoturismul aflat pe partea carosabilă se aflau două persoane găsite inconştiente, care au decedat. 

image
image
image
image
image
image
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net