Doi muncitori au murit prinși sub un mal de pământ, în Mehedinți

Ultima actualizare:

    Pompierii s-au chinuit ore întregi să-i scoată pe bărbați de sub pământ
Pompierii s-au chinuit ore întregi să-i scoată pe bărbați de sub pământ

Doi muncitori care lucrau la canalizarea localităţii mehedinţene Buiceşti au murit, miercuri, după ce au fost prinşi sub un mal de pământ, relatează Mediafax.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Mehedinţi, Ramona Nistor, cei doi bărbaţi, aveau vârste cuprinse între 35 şi 40 de ani.

La faţa locului au ajuns mai multe echipaje de pompieri care au încercat să îi scoată la suprafață pe cei doi, intervenția fiind dificilă întrucât unul dintre muncitori a fost prins sub pământ până la gât, iar cel de-al doilea se afla la o adâncime de aproximativ doi metri.

Cei doi muncitori au fost scoși după aproximativ două ore, însă cadrele medicale de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Mehedinţi care au ajuns la faţa locului nu i-au mai putut salva, fiind declarat decesul.

Victimele erau angajate la o firmă care realizează lucrările la canalizarea localităţii.

Reprezentanți ai Inspectoratului Teritorial de Muncă Mehedinţi au mers la faţa locului şi au deschis o anchetă pentru a stabili dacă muncitorii lucrau cu forme legale și dacă au fost respectate condiţiile de protecţie a muncii.

image
image
image
image
image
image
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net