Doi muncitori, luați ostatici de un bărbat de 60 de ani, într-un apartament din Onești. Ambii au murit

Ultima actualizare:

    foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Un bărbat în vârstă de 60 de ani din Oneşti este acuzat că a sechestrat, luni, 1 martie, într-o locuinţă, doi bărbaţi care efectuau lucrări la un imobil, informează Inspectoratul de Poliție Județean Bacău.

UPDATE: Ambele victime au murit, una în apartament, cealaltă la spital, după ce bărbatul le-a înjunghiat.Polițiștii au fost sesizați că un bărbat ar fi reținut, împotriva voinței lor, într-un imobil din localitate, doi bărbați, care efectuau lucrări de reparații la un imobil ce i-a aparținut celui în cauză în trecut. Bărbatul ar fi sunat chiar el la poliție și a anunțat că i-a sechestrat pe cei doi muncitori, susținând că are niște nemulțumiri legate de imobilul în cauză, pe care l-a deținut în trecut.

Ambii muncitori a decedat

Bărbatul care i-a sechestrat pe muncitori a apucat să-l rănească pe unul din ei. Răpitorul este şi el împuşcat în picioare, pentru că nu a vrut să se supună ordinelor poliţiştilor. Din nefericire, muncitorul rănit a decedat în cele din urmă. Acesta, în vârstă de 35 de ani, a fost rănit de către răpitor cu cuţitul, iar medicii i-au declarat decesul. Și cel de-al doilea ostatic este ranit, însă nu se cunsoc detalii despre starea acestuia. Agresorul a fost și el transportat la spital.

Se pare că bărbatul şi-a făcut un obicei din a merge la imobil de mai multe ori pe zi, supărat că nu îi mai aparține, informează Antena 3. Astăzi el a găsit în imobil doi muncitori de la o firmă şi i-a sechestrat în apartament ameninţăndu-i cu un cuţit. La fața locului, s-au deplasat echipe de polițiști, inclusiv un negociator din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bacău, pentru luarea măsurilor legale. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
download jpg
hannah gutierrez X jpg
molly peggy profimedia jpg
micul dejun jpeg
WhatsApp Image 2024 04 16 at 14 46 35 (1) jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
Flacara olimpica Facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net