Doi pacienți băuți au bătut doctori, asistente și paznici la Spitalul de Urgență din Turnu-Severin

Ultima actualizare:

    Camera de gardă a spitalului din Turnu Severin a fost devastată de doi petrecăreți
Camera de gardă a spitalului din Turnu Severin a fost devastată de doi petrecăreți

Un medic, două asistente și un guardian. Acesta este bilanțul victimelor provocate duminică seară la Spitalul Județean de Urgență din Turnu-Severin de doi petrecăreți aduși plini de sânge. Potrivit corespondentului Mediafax, aceștia au ajuns la Camera de Gardă a unității medicale, după o altercație la un botez

Polițiștii au deschis o anchetă după ce un medic, două asistente și un gardian de la Spitalul Județean de Urgență (SJU) Drobeta Turnu Severin au fost agresați de doi pacieni băuți, care au fost aduși la unitatea sanitară după ce fuseseră implicați într-un scandal.

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Mehedinți au declarat, marți, corespondentului MEDIAFAX, că agresiunea de la SJU Drobeta Turnu Severin a avut loc duminică. Astfel, polițiștii au fost sesizați că mai mulți angajați ai spitalului au fost agresați în timp ce acordau îngrijiri medicale unor pacienți băuți.

Conform sursei citate, cei doi bărbați au ajuns la spital după ce au fost implicați într-un scandal izbucnit la un botez organizat la un local din Drobeta Turnu Severin, aceștia având plăgi tăiate la mâini și la față.

Potrivit purtătorului de cuvânt al SJU Drobeta Turnu Severin, medicul Cristian Jianu, pacienții au îmbrâncit personalul medical de la Unitatea de Primiri Urgențe, iar unul dintre gardienii unității medicale a fost bătut.

”Doi cetățeni aflați în stare de ebrietate, foarte agresivi, au fost aduși la spital pentru că aveau leziuni, plăgi tăiate - la antebraț unul din ei și celălalt la față. Personalul a vrut să le dea primul ajutor, să le facă tratamentul chirurgical. Indivizii foarte agresivi au bruscat o doctoriță, două asistente, au bătut un gardian și în final li s-a acordat primul ajutor. Familia a reușit să îi potolească pe cei doi indivizi. Au fost duși la Psihiatrie”, a declarat medicul Cristian Jianu.

Potrivit polițiștilor, nici personalul medical, nici gardianul nu au depus plângeri, în urma agresiunii.

Agresorii au fost amendați cu 1.500, respectiv 1.000 de lei, iar polițiștii fac anchetă, deschizând dosar penal pe numele celor doi pentru lovire

image
image
image
image
image
image
Alimente nocive pentru ficat FOTO Shutterstock jpg
rsz delta dunarii jpg
vize jpeg
targ paste 2024 orase romania 896983 jpg
castelul pustnicului captura video jpg
avion pixabay jpg
vant puternic Inquam Photos jpg
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
image
actualitate.net
image
actualitate.net