Doi polițiști au fost reținuți, după ce au violat o minoră de 15 ani

Ultima actualizare:

    Cei doi vor răspunde penal pentru faptele grave de care sunt acuzațiFoto: Mediafax
Cei doi vor răspunde penal pentru faptele grave de care sunt acuzațiFoto: Mediafax

Doi polițiști de la Inspectoratul Județean de Poliție Călărași au fost acuzați că au violat o fată de 15, care fugise dintr-un centru de plasament, au fost reținuț, joi (6 august).

Bărbații sunt suspectați că au violat o adolescentă care plecase dintr-un centru de plasament și pe care aceștia au găsit-o pe stradă, în municipiul Călărași, miercuri (5 august), potrivit Mediafax

Agenții au fost reținuți, iar vineri (7 august) vor fi duși la Judecătoria Călărași, cu propunerea de arestare preventivă.  Se pare că victima nu i-ar fi reclamat la poliție pe violatori, ci colegii celor doi au aflat despre fapta gravă și s-au autosesizat. Adolescenta era internată în centrul de plasament "Sfântul Ștefan", aflat în comuna Petrișoru, din Județul Călărași, deoarece tată ei lucrează în Spania, iar mama ei nu o dorește. Fata mai fugise  și în trecut, iar polițiștii au amenințat-o că o vor duce înapoi la centru și ar fi obligat-o să întrețină relații sexuale cu ei pe un câmp. 

Cei doi au fost trecuți în rezervă din cauza gravității faptelor de care sunt acuzați și urmează să răspundă penal pentru acestea, potrivit unui comunicat al Ministerului Afacerilor Interne (MAI). Unul din polițiști lucrează în cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Călărași din anul 2007, iar celălalt din anul 2012.

Indiferent de decizia pe care instanța de judecată o va lua, cei doi nu mai pot face parte din Poliția Română. Situația este intolerabilă și total nedemnă pentru calitatea pe care aceștia au avut-o. Este regretabil că astfel de oameni au purtat uniforma statului român si au jignit, prin faptele lor, munca celor aproape 60.000 de polițiști care lucrează în Poliția Română” a declarat vicepremierul Gabriel Oprea.

UPDATE: Fata violată a făst găsită de un cioban, într-o fostă unitate militară. Polițiștii acuzați că au violat-o pe minora de 15 ani au dus-o pe adolescentă într-un poligon de trageri și au abandonat-o acolo, după ce au abuzat-o sexual. Tânăra a fost găsită acolo de un cioban care a dus-o la spital și a sunat la 112 pentru a alerta autoritățile. Fata a fost dusă la centrul de plasament "Sfântul Ștefan", iar vineri (7 august) se va afla la audieri, în fața anchetatorilor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
Ion Gavrila Ogoranu jpg
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
hipodrom baneasa jockeyclub1 jpg
supermarket jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net