Doi polițiști și un jandarm blocați în mașina în flăcări, lovită de o șoferiță de 18 ani, la Câmpulung Muscel. Cine i-a salvat

Ultima actualizare:

    Autospeciala a fost curpinsă de flăcări imediat după impactFoto: observatornews.ro
Autospeciala a fost curpinsă de flăcări imediat după impactFoto: observatornews.ro

Doi polițiști și un jandarm au fost la un pas să ardă de vii, după ce au rămas blocați în mașina cuprinsă de flăcări, lovită de o șoferiță, la Câmpulung Muscel. Salvarea lor a fost un elev de la școala de Poliție, care trecea întâmplător pe lângă accident.

O autospecială de poliţie în care se afla un echipaj mixt a luat foc, miercuri seara, în Câmpulung Muscel, după ce a fost lovită de o altă mașină condusă de o tânără în vârstă de 18 ani. În urma impactului, autospeciala a luat foc, iar cei doi poliţişti şi un jandarm au rămas blocați în ea.

Accidentul a avut loc în în jurul orei 22.30. ”O autospecială de poliţie din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Valea Mare Pravăţ, care se afla în serviciu de patrulare, la intersecţia străzii Lt.col. N. Pop cu strada Ion Ticălosu, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de o tânără de 18 ani, care nu a acordat prioritate de trecere autospecialei care circula regulamentar, pe drum cu prioritate”, precizează IPJ Argeş, citat de adevarul.ro.

Polițiștii, salvați de un viitor coleg

Salvarea echipajului de poliție a venit de la un viitor coleg de-al lor, în prezent elev al Şcolii de Poliţie Vasile Lascăr de la Câmpina. Acesta se afla în trecere şi împreună cu un alt participant la trafic, a reuşit sa îi extragă pe cei trei din maşină.

Ulterior, atât cei doi poliţişti, jandarmul, precum şi cei trei ocupanţi ai autoturismului implicat în accident (șoferița de 18 ani şi doi băieţi de 15, respectiv 16 ani) au fost transportaţi la spital, pentru efectuarea de investigaţii medicale suplimentare. 


    Foto: observatornews.ro
Foto: observatornews.ro

Autospeciala s-a făcut scrum. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, iar cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul. 

Citește și:

Mașină de poliție, răsturnată la o intersecție. Nu există victime 

Cine sunt cei doi polițiști care au murit în accidentul din Brăila. Ana Maria Manea avea 21 de ani și lucra de doar 5 luni

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
Explozie de culoare în Grădina Botanică  FOTO: Complexul Muzeal de Științele Naturii Galați
gara de nord jpeg
nadia jpg
Joe Biden FOTO Profimedia
monede pexels jpg
concert pixabay jpg
ambuteiaj   masini viniet apentru bucuresti jpeg
grecia pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net