Doi șoferi români de TIR, prinși la furat de motorină de la colegi, într-o parcare din Germania

Ultima actualizare:

    TIR-urile se aflau într-o parcare din GermaniaFOTO: (observator.tv)
TIR-urile se aflau într-o parcare din GermaniaFOTO: (observator.tv)

În timpul nopții, când mai mulți șoferi se odihneau într-o parcare de pe A38 din Germnania, doi români au pus la cale un plan: au blocat un camion și i-au golit rezervorul. Au fost prinși de polițiști după ce reușiseră să fure aproape 400 litri de motorină.

Când au fost siguri că nu-i aude nimeni, românii au trecut la ”atac”. Aproape de miezul nopții, unul dintre ei, în vârstă de 40 de ani, și-a parcat camionul lângă Mercedes-ul unui lituanian, care dormea în cabină, în parcarea din Posgraben, scrie observator.tv.

Cel de-al doilea român, de 24 de ani, și-a tras camionul la ieșirea din parcare, blocând accesul, dar și vizibilitatea. Astfel, românul de 40 de ani a coborât din cabină și a reușit să fure aproape 400 de litri de motorină din rezervorul lituanianului.

Spre ghinionul lor, chiar atunci o patrulă de poliție a trecut prin zonă și i-a descoperit. Polițiștilor li s-a părut suspect felul cum era parcat camionul șoferului de 24 de ani și au intervenit rapid.

Românii au fost prinși în flagrant și arestați.

Citește și:

Hoţi români prinşi după ce s-au lăudat cu prada pe Internet

Români arestaţi la Londra pentru trafic de carne vie. Ţineau sclave 29 de femei

image
image
image
image
image
image
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net