Doi tineri, atacaţi cu cuţitul într-o sală de cinema din Timişoara. Unul era actor în filmul care rula

Ultima actualizare:

    Doi tineri au fost răniți, într-o sală de cinema din TimișoaraFoto Pixabay.com
Doi tineri au fost răniți, într-o sală de cinema din TimișoaraFoto Pixabay.com

Doi tineri, de 19 şi 23 de ani, au fost atacaţi cu cuţitul, luni seară, într-o sală de cinema dintr-un mall din Timişoara, după ce au atras atenţia unui bărbat de 36 de ani că vorbea prea tare, în timp ce rula filmul românesc "Pisica verde". Agresorul este cercetat penal și a fost dus la Poliţie, unde va fi audiat. Unul dintre răniți este actor în această peliculă.

Un scandal a izbucnit, luni seară, într-o sală de cinema dintr-un mall din Timişoara. Patru tineri au început o ceartă în timp ce rula filmul ”Pisica Verde”, un thriller românesc, iar unul dintre ei i-a atacat pe alţi doi.

Conform poliţiştilor, un bărbat de 36 de ani ar fi vorbit prea tare în timpul rulării filmului, în sala de cinema, deranjând spectatorii. Mai multe persoane i-au cerut acestuia să facă linişte.

Bărbatul nu a încetat, iar la un moment dat doi tineri, unul de 19 şi altul de 23 de ani, i-au atras atenţia mai insistent.

Când mai erau doar câteva minute din proiecția unei pelicule filmate în Timișoara, aceștia i-au făcut observații unui al treilea. I-au atras atenția că vorbește prea tare și că îi deranjează pe cei aflați în sala de cinema. Cel în cauză nu a primit bine criticile. Dimpotrivă, a scos un cuțit și s-a năpustit asupra celor doi, potrivit news.ro.

Spectatorii au sunat la numărul de urgenţe 112, iar la faţa locului au ajuns poliţiştii, dar şi un echipaj SMURD care a acordat îngrijiri medicale răniţilor. Din fericire, rănile celor doi sunt superficiale.

Agresorul are 36 de ani și a fost ridicat de polițiști, pentru audieri. Victimele au 19 și 22 de ani și au suferit răni superficiale. Doar unul dintre tineri a fost dus la spital, dar nu a rămas internat, potrivit digi24.ro.

image
image
image
image
image
image
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net