Caz șocant în Botoșani! Medicii au intervenit chirurgical la doi pacienți care au ajuns la spital după ce au încercat să își „pipereze” viața sexuală, apelând la jocuri erotice bizare.


Cei doi tineri au ajuns pe masa de operație după ce au apelat la diferite obiecte de uz caznic, în timpul relațiilor intime, potrivit observator.tv. Femeia de 28 de ani a ajuns la Spitalul Județean de Urgență din Botoșani, din cauza unei sângerări grave în zona intimă. Ea le-a spus doctorilor că a folosit un spray special pentru a trata o afecțiune vaginală, însă radiografia a arătat că tânărea avea blocat în interiorul aparatului reproducător capacul spray-ului. 

Un bărbat a ajuns la spital cu un pahar de sticlă în partea dorsală

Cazul nu e unul singular, însă! Pe masa de operaţe a aceluiaşi spital din Botoşani a ajuns şi un tânăr, care avea introdus în partea dorsală un pahar de sticlă (sondă). Medicii l-au operat de urgență, având în vedere pericolul unei hemoragii  masive, în cazul în care obiectul de sticlă s-ar fi spart în interiorul pacientului.

 „Femeia prezenta o sângerare la nivel genital, iar la examinare a precizat că şi-a introdus intravaginal un spray odorizant în urmă cu o zi, cu reţinerea capacului. A fost anesteziată şi s-a extras capacul, chirurgical”, a precizat un medic din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă, pentru monitorulbt.ro.

Loading...
Citeste tot despre: