Doi violatori minori terorizează un sat din Vaslui

Ultima actualizare:

    Doi minori au violat un băiețel de 10 aniFoto Adevărul
Doi minori au violat un băiețel de 10 aniFoto Adevărul

Doi copii în vârstă de 13 ani terorizează de aproape un an satul Chircești din Vaslui. Fiind minori, autoritățile locale nu pot face prea multe pentru a-i stăpâni pe cei doi copii care au ajuns deja niște infractori. Luna aceasta, acțiunile lor par să fi atins punctul culminant, ajungând să violeze un băiețel de 10 ani.

Potrivit Adevărul.ro, un băiețel din satul Chircești din Vaslui, a fost violat chiar de ziua lui, când a împlinit 10 ani, pe 25 martie. Violatorii minori au filmat scena și au trimis materialul video unui alt băiat care muncea la stâna unui localnic. Acesta a fost surprins de proprietarul stânei în timp ce se uita la înregistrarea video. Imaginile au fost arătate apoi părinților copilului violat, care au anunțat imediat poliția, Inspectoratul Școlar și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului.

Autoritățile nu pot lua măsuri concrete deoarece agresorii sunt minori
Autoritățile nu pot lua măsuri concrete deoarece agresorii sunt minori

În urma cercetărilor, autoritățile au aflat că băiețelul a fost acostat de cei doi violatori de 13 ani în timp ce se întorcea de la un magazin din sat. își cumpărase un blat pentru tortul pe care urma să i-l pregătească mama lui. Violatorii l-au dus pe copil într-o clădire părăsită și l-au obligat să le facă sex oral, l-au supus la perversiuni sexuale, apoi l-au aruncat într-un colț unde au urinat pe el. Toate scenele îngrozitoare au fost filmate.

Cei doi minori îi terorizează pe alți copii mai mici de aproape un an, dar nimeni nu a luat nicio măsură. Anul trecut, aceștia au legat de un copac o fetiță pe care urmau să o violeze, dar a fost salvată la timp de un localnic care trecea prin zonă. Tatăl fetiței, deși a făcut plângere la poliție, nu s-a luat nicio măsură concretă, fiind încă minori. Din acest motiv, tatăl fetiței agresate și-a făcut singur dreptate și i-a căutat pe violatori, pe care i-a biciuit.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Becali canta biserica jpg
green 1710328 1280 jpg
2019 07 07 7 dimitrie bolintineanu 1819 1872 54597 jpg
cel mai mic robot lume guinness png
image png
Château d'Armainvilliers jpg
judecatoare pascu jpg
iluzie optica jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net