Doliu în justiția constănțeană! Cine este avocata care și-a pierdut viața în accidentul de la Neptun

Ultima actualizare:

    Avocata Florina Anghel a murit pe locFoto: adevarul.ro
Avocata Florina Anghel a murit pe locFoto: adevarul.ro

Avocata care a murit în accidentul de la Neptun era extrem de apreciată de colegi. Florina Anghel, în vârstă de 69 de ani, și-a pierdut viața pe loc, după ce mașina în care se afla aceasta s-a izbit frontal cu o alta care circula din sens opus. În urmă cu doi ani, în același loc a decedat și judecătoarea Mihaela Șerban.

Florina Anghel (69 ani) era avocat cu vechime în Baroul Constanţa. Iniţial, şi-a început activitatea ca procuror, apoi a intrat în avocatură în luna septembrie 1996. Ea acorda asistenţă şi în materie civilă şi în materie penală. Colegii spun despre ea că nu scria  niciodată la calculator, având un scris caligraf.

Mesajele de condoleanțe au început să curgă imediat ce tragic veste s-a răspândit. „Dumnezeu sa o aşeze în rândul celor buni şi drepţi! O sa ne lipsească zâmbetul ei cald şi prietenos. Mereu o sa ne aducem aminte de scrisul ei caligrafic, elegant, de vorba blajina, de sufletul ei de om bun. Condoleanţe familiei greu încercată de acest eveniment care ne-a întristat pe toţi“, a transmis avocata Mihaela Carpăn, scrie adevarul.ro.

Cătălin Filişan, decanul Baroului din Constanţa, a postat un mesaj de condoleanţe pe Facebook: „Avocatii din cadrul Baroului Constanta deplang disparitia, intr-un tragic accident, a dnei. avocat Anghel Florina. Transmitem sincere condoleanţe familiei îndurerate şi greu încercate şi suntem alături de colega noastra Cristiana Anghel in aceste momente dificile! Dumnezeu sa o odihneasca!“.   

Cum s-a produs accidentul       

Accidentul rutier s-a produs pe E87, pe şoseaua care leagă orașul Constanţa de Vama Veche, între două autoturisme care circulau în sensuri opuse, conduse de doi bărbaţi, de 85, respectiv 24 de ani. Deși un elicopterul SMURD a ajuns la faţa locului, pentru două persoane a fost prea târziu: au murit la faţa locului conducătorul auto în vârstă de 85 de ani, precum şi a pasagera din acelaşi autoturism, de 69 de ani. De asemenea, conducătorul auto de 24 de ani și pasagera din acelaşi autoturism au fost răniți. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.     

Judecătoarea Mihaela Șerban a murit în același loc     

În urmă cu doi ani, pe aceeași dată și în același loc a murit și judecătoarea Mihaela Şerban. Tânăra de 35 de ani era judecătoare la Secţia de contencios administrativ a Curţii de Apel Constanţa. Ea se afla împreună cu iubitul ei, un poliţist, pe un motociclu. În momentul în care au ajuns la intersecţia străzilor Constantin Brătescu cu Mihai Viteazu, poliţistul, care conducea mijlocul de locomoţie, nu a respectat indicatorul „Oprire“ şi a intrat în coliziune cu un autoturism Dacia. După producerea accidentului, victima a fost preluată de un echipaj SMURD şi transportată la spital. Din păcate, medicii nu au mai putut s-o salveze. Celelalte victime au fost rănite ușor. 

Citește și: 

Accident grav în Constanța. Două persoane au murit pe loc, alte două au fost transportate la spital

Maşină de poliţie şi ambulanţă, implicate în două accidente în Constanța. Cinci persoane au fost rănite

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net