Domn’ primar, n-ai avut bani de detectivi pentru amantă?

Ultima actualizare:

    Adina Samson are o înregistrare audio în care primarul Nichita o amenință că o va distruge Foto Click!
Adina Samson are o înregistrare audio în care primarul Nichita o amenință că o va distruge Foto Click!

Scandal mare în Iaşi! Primarul Gheorghe Nichita (58 de ani) e urmărit sub control judiciar, întrucât a folosit Poliţia Locală pentru a-şi spiona amanta, angajată a primăriei. Adina Samson (33 de ani) a fost cea care l-a denunţat pe edil la DNA, sătulă să fie urmărită.

Mare crai, edilul din Iaşi! De-aia l-a şi lăsat nevasta, anul trecut, după 33 de ani de căsnicie. „M-am ­săturat de escapadele lui. Nu am divorţat până acum pentru că am vrut să ­protejez fetele. M-a ­înşelat în repetate rânduri. A dezonorat căminul. A fost cu câteva aşa-zise doamne, care sunt de o vârstă cu fetele noastre”, a declarat, anul trecut, pentru bzi.ro, fosta soţie a primarului, Florentina, profesor la Colegiul Agricol din Iaşi.Joi seara, Gheorghe Nichita a fost reţinut de procurorii DNA deoarece a folosit Poliţia Locală pentru a-şi supraveghea amanta, pe Adina Samson, angajată a primăriei de opt ani. Blonda a fost cea care l-a denunţat pe Nichita, după ce, în intervalul 25-27 martie 2015, a observat că este urmărită. Se pare că edilul o bănuia că-l înşală, aşa că a aranjat cu şefii Poliţiei Locale s-o supravegheze. Simplu şi gratis! Un detectiv l-ar fi costat pe Nichita circa 1.500 € pentru supraveghere non-stop, timp de patru zile. Un mizilic pentru Nichita, care se pare că are o avere de 20 de milioane €. În plus, n-ar fi ajuns nici pe mâna procurorilor.Adina Samson a ajuns la Primăria Iaşi în urmă cu opt ani. După ce a lucrat în mai multe birouri, de-a lungul timpului, Samson a devenit inspector de specialitate la Primărie, lucru care i-a permis să se mute într-un birou alăturat celui pe care îl deţine Nichita. Aşa s-au cunoscut mai bine şi au devenit amanţi.

Click! spune

Gheorghe Nichita este primar al Iaşiului, din partea PSD, din anul 2003. Nichita a devenit notoriu pe plan naţional, în 2013, când a dispus tăierea teilor din centrul Iaşiului, oraş cunoscut şi sub denumirea de „Oraşul teilor”,  şi înlocuirea lor cu arbuşti japonezi pitici.

Adina Samson are o înregistrare audio în care primarul Nichita o amenință că o va distruge  jpeg

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
carol i ziua regelui jpeg
image
image
image
image
image
image
virnant jpeg
Medgidia jpeg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
Ion Gavrila Ogoranu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net