Dorin Cioabă îi acuză pe medicii turci: «Tatăl meu a murit din cauza unei intervenţii greşite»

Ultima actualizare:

Florin Cioabă a fost iniţial internat la o clinică privată, unde i s-a făcut o coronarografie, care, spune Dorin Cioabă, a provocat decesul tatălui său. Mai mult, Dorin Cioabă a povestit că a întâmpinat o serie de probleme în ceea ce priveşte actele şi facturile de spitalizare, iar din partea Ministerului de Externe şi a Ambasadei României nu a venit niciun ajutor.

"Aştept să ni se emită factura. Aştept să-mi spună de ce sumă e vorba să o achit şi să vin cu tatăl meu în ţară. Noi am plătit deja 15.000 de euro avans. Prima oară a fost dus la o clinică privată cu salvarea. Acolo s-a făcut o intervenţie greşită, ceea ce a produs tatălui meu decesul. I-au făcut o coronografiere care i-a produs stopul cardiac. Aceşti oameni au cerut sume mari de bani, în jur de 100.000 de euro. Când au văzut că nu pot să facă nimic au cerut 5.000 de euro şi l-au trimis la spital", a spus Dorin Cioabă.

El a ţinut să sublinieze o dată în plus că nu a cerut ajutor financiar din partea statului. "La un moment dat s-a înţeles că am cerut ajutor statului român. Noi nu am solicitat niciun ajutor, nici de transport sau bani guvernului. Am cerut Ministerului de Externe să ne ajute, ajutor consular, pe care nici nu ni l-au oferit. Ambasada României nu a făcut nimic să ne ajute, numai ne face probleme. Ne face probleme pentru că nu ia legătura cu spitalul să ne facă actele să plecăm cu trupul neînsufleţit al tatălui meu. Consulatul trebuia să vină să discute aici problemele. Ce tarife, de ce le încărcaţi o notă de plată, sunt tot felul de probleme de ordin consular", a declarat, la România TV, Dorin Cioabă.

În plus, fiul regelui romilor a spus că li s-a promis că luni vor putea lua de la spital trupul neînsufleţit al lui Florin Cioabă.

Totodată, Dorin Cioabă a spus că după înmormântarea tatălui său se gândeşte să dea în judecată medicii care au profitat de pe urma suferinţei lor şi le-au solicitat sume foarte mari de bani pentru serviciile medicale: "După înmormântarea tatălui meu o să mă ocup şi să dau în judecată. Avem documente şi dovezi că aceşti medici pot fi traşi la răspundere".

Citeşte şi:

Dorin Cioabă: Tatăl meu va avea o înmormântare modestă

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net