Dorin Cocoș va fi eliberat din închisoare

Ultima actualizare:

    Dorin Cocoș a fost condamnat în celebrul dosar Microsoft
Dorin Cocoș a fost condamnat în celebrul dosar Microsoft

În sfârșit în libertate! Omul de afaceri Dorin Cocoș va fi eliberat marți din închisoare, după ce a executat un an din pedeapsa de doi ani și patru luni la care a fost condamnat pentru infracțiuni de corupție

Decizia definitivă a fost luată de magistrații Tribunalululi Ilfov. Cocoș este fostul soț al Elenei Udrea și în prezent este încarcerat la Penitenciarul Jilava.

„ În temeiul art. 587 alin. 3 rap la art. 4251 alin. 7 pct. 2 lit. a C. pr. pen. admite contestaţia formulată de condamnatul Cocos Dorin, împotriva sentinţei penale nr. 1999 din data de 16.08.2017 pronunţată de Judecătoria Sectorului 4 Bucureşti în dosarul penal nr. 19314/ 4/ 2017. Desfiinţează sentinţa atacată şi, rejudecând cauza : În temeiul art. 587 alin. 1 C. pr. pen. rap. la art. 59 alin. 1 C. pen. din 1969 şi art. 15 alin. 2 din Constituţie, admite propunerea de liberare condiţionată formulată de Penitenciarul Bucureşti- Jilava cu privire la condamnatul Cocos Dorin de sub efectul pedepsei de 2 ani şi 4 luni închisoare aplicată de Tribunalul Bucureşti prin sentinţa penală nr. 258/ 2016 pentru săvârşirea unor infracţiuni de corupţie. Dispune liberarea condiţionată a condamnatului de sub puterea mandatului de executare a pedepsei nr. 48/ 2016 emis de Tribunalul Bucureşti. Atrage atenţia condamnatului asupra consecinţelor nerespectării dispoziţiilor art. 61 C. pen. din 1969. În temeiul art. 275 alin. 3 C. pr. pen. cheltuielile judicare rămân în sarcina statului. Fără cale de atac. Pronunţată în şedinţă publică azi, 03.10.2017, se arată în sentința de marți conform antena3.ro.  

image
image
image
image
image
image
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
magazin deschis unsplash jpg
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
deschidere drum expres oradea jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net