Un fotomodel a dormit 4 zile în Aeroportul Otopeni

Ultima actualizare:
Brazilianca a stat în  zona magazinelor  duty-free din aeroport
Brazilianca a stat în zona magazinelor duty-free din aeroport

Un fotomodel brazilian a dormit patru zile pe Aeroportul ”Henri Coandă”. Nu e un scenariu de film, ci realitatea crudă pe care a trăit-o o tânără care a vrut să se întoarcă la familia ei, dar nu a mai fost lăsată de autorităţile române.

O fetiţă de doi ani şi soţul o aşteptau acasă. Eloisa Bîrleanu n-a mai ajuns să-i îmbrăţişeze. Drumul de la Londra, unde fusese la săptămâna modei, s-a oprit pentru ea pe Aeroportul ”Henri Coandă”. Fotomodelul brazilian de talie internaţională nu a fost lăsat de poliţiştii de frontieră să intre în ţară. Permisul de şedere în România îi expirase.

Azzura are doi părinți  celebri în lumea  internațională a modei
Azzura are doi părinți celebri în lumea internațională a modei

Astfel, a fost nevoită să stea în zona de tranzit. ”Nu vă imaginaţi că a fost ţinută închisă într-un birou. A stat în zona magazinelor duty-free şi avea posibilitatea să-şi cumpere bilet şi să se reîntoarcă la Londra, dar cum nu a făcut-o, şi-a petrecut timpul în aeroport. Marţi după-amiază (n.r. ieri), în jurul orei 14.00, a zburat la Milano. Cine îşi închipuie că în România intră cine vrea şi cum vrea se înşală”, au declarat, pentru Click!, surse din cadrul Poliţiei de Frontieră.

Asta s-a întâmplat după patru zile de chin. În tot acest timp, a dormit pe scaunele din aeroport şi s-a spălat la toaletele publice. Legea spune clar că străinii care nu fac parte din UE şi depăşesc 90 de zile de şedere în ţara noastră în decurs de 180 de zile nu mai sunt primiţi până nu primesc viză. Eloisa a şi fost amendată cu 600 de lei pentru că a vrut să intre în ţară în aceste condiţii.

Tânăra este măritată de doi ani cu manechinul româno-rus Andre Bîrleanu, care şi el are la rândul lui o poveste de viaţă senzaţională. Fiu de diplomaţi – tatăl rus, mama româncă – Andre (39 de ani) s-a născut la Moscova. Însă el a fost crescut mai mult de tatăl său, cu care a călătorit în toată lumea. În 1996, Andre ajunge la New York, unde mama lui lucra la Naţiunile Unite.


    Azzura are doi părinți  celebri în lumea  internațională a modei
Azzura are doi părinți celebri în lumea internațională a modei

Aici, tânărul a urmat Academia de Criminalistică „John Jay”. La scurt timp, el a intrat în lumea modei, unde, şi în prezent, are un succes nebun, la nivel internaţional. În culisele prezentărilor de modă a cunoscut-o pe prima sa soţie, Ana Catharina, o braziliancă frumoasă care provenea dintr-o familie foarte bogată, tatăl ei deţinând sute de hectare de pământ şi mai multe ferme. Mai întâi, cei doi au locuit în Rio de Janeiro, apoi la New York, după care s-au mutat o vreme la Bucureşti. Cei doi au împreună o fetiţă, Eva Sofia, de 6 ani. Din păcate, relaţia lor n-a durat, astfel că, în anul 2012, cei doi s-au despărţit. După divorţ, Eva Sofia a rămas la mama ei.

Următoarea iubire a lui Andre avea să vină tot din Brazilia. Este vorba despre Eloisa Fontes, actuală Bîrleanu, întrucât, în anul 2014, i-a devenit soţie lui Andre. La fel ca prima soţie, şi Eloisa este un manechin foarte căutat şi cu mult succes, defilând pentru creatori de modă celebri, precum Giorgio Armani sau Dolce&Gabbana. Cei doi au împreună o fetiţă, Azzura, pe care Eloisa o ia mereu pe podiumurile de modă.

Rolul lui Tom Hanks, inspirat dintr-un caz real

Situația prin care a trecut Eloisa parcă e desprinsă din celebrul film „Terminalul”, în care Tom Hanks are rolul principal. Acesta, cetățean al Republicii Krakozhia, sosește la New York. În ţara din care pleacă izbucnește o revoluție de mari proporții, iar guvernul din Krakozhia suspendă toate pașapoartele și plecările din țară. Astfel, Victor Navorski se trezește blocat în aeroportul din New York. El nu are voie să părăsească zona de tranzit din aeroport, nici să se întoarcă înapoi în țara lui. Povestea a fost inspirată dintr-un caz real al unui iranian care nu a putut pleca 18 ani de pe Aeroportul “Charles de Gaulle” din Paris.

image
image
image
image
image
image
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net