Dornic de senzații tari, un ieșean a apelat la o prostituată. Cât l-a ”costat” pe bărbat partida de amor

Ultima actualizare:

    Foto: bzi.ro
Foto: bzi.ro

Când a chemat o prostituată în apartamentul său nu s-a gândit că o partidă de amor o să-l coste o avere! Un ieșean înstărit a rămas fără 15.000 de lei, bani pe care femeia i-a luat cu ajutorul iubitului său. Însă planul celor doi amorezi a dat roade până să intre polițiștii pe fir.

Poveste incredibilă, la Iași! O tânără de 23 de ani și iubitul ei au reușit să pună mâna pe 15.000 de euro în câteva minute. Povestea a început în urmă cu câteva săptămâni, când bucureșteanul Gelu Ioan Leonată și-a convins iubita din Vaslui să se prostitueze. Așa a ajuns Gabriela mându în casa unui ieșean cu dare de mână care a vrut să întrețină realții sexuale cu ea. Ceea ce nu știa bărbatul era cât avea să-l coste escapada.

15.000 de euro o partidă de amor

Pe 28 februarie 2021, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Iași au efectuat trei percheziții domiciliare, pe raza municipiului București și județului Vaslui, în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de proxenetism și furt calificat, scrie bzi.ro. Începând din ianuarie 2021, bucureșteanul Gelu Ioan Leoantă (25 ani) a determinat-o pe iubita sa să practice prostituția în folosul lui și i-a înlesnit ”munca”. De asemenea, cu ajutorul tânărului, femeia i-a sustras 15.000 de euro unui bărbat. În urma perchezițiilor, anchetatorii au ridicați bani și un autoturism BMW, iar cele două persoane au fost duse la audieri.

Astfel, tânărul a fost reținut pentru proxenetism și complicitate la furt calificat și tânăra pentru furt calificat. Ulterior, magistrații au emis mandate de arestare pentru 30 de zile pe numele bărbatului, iar tânăra a primit 30 de zile arest la domiciliu. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net