Doroftei a găsit spațiu pentru noul pub: ”Sunt sportiv, d-aia îmi deschid cârciumă pe stadion”

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Una caldă, una rece, pentru fostul mare sportiv Leonard Doroftei. Ieri se pângea că este evacuat de primărie din clădirea în care-și are cârciuma, azi a pus mâna pe un vad la care nici nu visa: în incinta stadionului ”Ilie Oană” din Ploiești.

Scandalul dintre Doroftei și primăria Ploiești pare să se fi sfârșit. Supărat nevoie mare după ce i s-a pus în vedere să mute pub-ul pe care îl deținea în centrul orașului, ”Moșul” amenința chiar cu plecarea din orașul al cărui cetățean de onoare este. Motivul evacuării: clădirea în care funcționa Doroftei Pub a fost încadrată cu grad ridicat de risc seismic. Adică se poate prăbuși în orice moment. Primăria i-a intentat proces sportivului, iar acesta a făcut imediat întâmpinare, astfel că ar fi urmat un șir lung de drumuri la tribunale dacă cele două părți nu ar fi ajuns la un compromis.

Deunăzi, primăria Ploiești a organizat o licitație pentru un mega-spațiu situat la stadionul ”Ilie Oană”, iar Doroftei a fost singurul participant. Așa că în curând își va muta afacerea acolo!


    În spațiul de la stadion a funcționat până de curând un alt local
În spațiul de la stadion a funcționat până de curând un alt local

"Aștept să semnez contractul, încă nu știu pe ce perioadă voi închiria. Sper să nu dureze mult, ca într-o lună – o lună și jumătate să dăm drumul localului. Vreau să facem Halloween-ul acolo, costumați în boxeri. Pe care îi ține”, a declarat, pentru Click!, Leonard Doroftei.

Localul va fi unul în genul lui Doroftei Pub, însă va fi luat de la zero, iar imaginea va fi cu totul alta. Doar medialiile, diplomele și centurile câștigate de fostul mare sportiv vor fi din nou așezate la loc de cinste pe pereți. ”Lumea va veni pentru numele meu. Să facă poze cu Doroftei, să vadă centura, e mai mult un muzeu decât un bar. D-asta nici nu prea mă deranjează că nu voi avea voie să vând alcool în timpul meciurilor. Lumea vine pentru atmosferă, nu să se îmbete. De ce am ales să deschid pe stadion? Sunt sportiv, îmi place atmosfera de stadion”, ne-a mărturisit Doroftei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
drapel steag romania revolutie fara stema foto sutterstock
Au furat 13 tone de masline in Spania jpg
trusa prim ajutor jpg
focveg jpg
al treilea razboi mondial profetii jpeg
Pestera Lacului Verde jpeg
ardei jpeg
magazin lidl jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net